Gyilkosok gyöngye

Bakancslistához adom
King of Killers
amerikai akcióthriller, 2023

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Jorg Drakos
Robert Xane
Karla Garan
Dyson Chord

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
InteriorLulu febr. 11. 12:47:41 7/10
Garan (Alain Moussi) egy nemzetközi bérgyilkosokból álló csoport tagja, akik a világ legveszélyesebb gyilkosának likvidálására kapnak megbízást, ám rájönnek, hogy ők maguk az üldözöttek.

Egyáltalán nem olyan rossz ez. Persze az egész sztori az összegyűlő bérgyilkosokkal úgy totál blődség, ahogy van, ám mivel ennek tudtával kezdjük nézni a filmet (ugyebár), ezen speciel nem akadunk fenn. Kicsit más kérdés a karakterek kőegyszerűsége és bántóan sztereotipikussága, viszont mivel kicsit a műfajba és főképp a sztori jellegébe mondhatni kódolva van az ilyen, ezen is túl lehet lépni.
Ami pedig marad, az egy viszonylag tisztességesen összerakott, nem agyonbonyolított, jól követhető bérgyilkosos akciófilm, persze sok-sok klisével és totál kiszámítható cselekménnyel.
Minimális elvonatkoztatással élvezhető, ez a lényeg.
1/10
Pantagruel59 jan. 27. 19:41:04 1/10
Atyaúristen!
Gondoltam magamban,hát mostmán megnéznék egy kellemes kis délutáni akcijjós filmet,mi baj lehet belőle?
Arra azonban nem készültem fel lélekben,hogy iszonyú gyenge szinészekkel,végtelenül bárgyú párbeszédekkel és menő vagánykodással- ,ami inkább hat nevetségesnek,mint keménynek - teletűzdelt matinét fogok látni,amit egy óvodás szellemi szintű noname valaki rendezett.
Döbbenetesen gyenge valami ez,pedig nem is netfliszes... 1/10