Kiskarácsony, mancskarácsony

Bakancslistához adom
Dognapped: Hound For the Holidays
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai családi film, 86 perc, 2022

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Amikor egy egoista közösségi média influencer kutyáját elrabolják, hosszútűrő asszisztense összeáll a bájos helyi állatorvossal, hogy karácsony előtt megtalálják a kiskutyát. Miközben a két gyanúsított ellen nyomoz, romantikus kötelék alakul ki közöttük.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Rojita 2023 dec. 22. - 16:09:45 8/10
Meglepő és újszerű a film forgatókönyve. Egy amerikai kisváros a szokásos díszes külsőségek közepette készül a karácsonyra, amikor egy rendkívüli bűntény bolygatja fel az emberek nyugalmát. A krími-szál végig uralja a filmet, de a romantika, a vígjátéki karakterek és a karácsonyi hangulat is a történet része. A krimi klasszikus szabályai szerint csak a film végén tudjuk meg ki a bűnös.
Minden korosztálynak ajánlom a filmet, - a bűnügy ellenére a gyerekeknek is, - hiszen a történetben fontos szerepet játszik egy örökbefogadott kiskutya is.
A filmet a yt-on láttam.
Andykeee 2023 nov. 07. - 05:20:09
Magyar címe: Kiskarácsony, mancskarácsony

Tartalma: Amikor egy egoista közösségi média influencer kutyáját elrabolják, hosszútűrő asszisztense összeáll a bájos helyi állatorvossal, hogy karácsony előtt megtalálják a kiskutyát. Miközben a két gyanúsított ellen nyomoz, romantikus kötelék alakul ki közöttük.