L'Astronaute

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia vígjáték, filmdráma, 2022

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
cinemad 2023 nov. 21. - 02:26:13 5/10
Egy jó és érdekes sztori, persze ezt valószínűleg inkább azok értékelik, akiket mozgat az űrutazás, még ha nem is annyira, mint főhősünket. Nem lehet nyilván ezt a low budget filmet egy kategóriába sorolni az "Az első ember"-rel, de mégis hasonló történetről van szó. Ugye az se volt egy roppant akciódús alkotás, ez viszont valami iszonyat türelmet igényel. Nagyon lassú, nagyon nem izgalmas, amit elég bárgyú szereplők egészítenek ki. De nem adtam fel és a vége főleg a kilövéstől kezdve már kifejezetten kellemes, sőt szerintem szép is lett. A kitartásról, a semmi nem lehetetlen, elérheted az álmaidat, stb. gondolatok köré épülő mondanivalóval. Ha a film első 4/5-e nem lenne ennyire unalmas akár még jó is lehetne, de így biztos nem nézném végig még egyszer.
9/10
Böhöm 2023 okt. 13. - 21:44:26 9/10
Bár kicsit hihetetlen a sztori, mégis azt kell mondjam, hogy az utóbbi évek egyik legjobb filmje ez. Izgalmas a történet, a hihetetlenebb részek még pont azon a határon belül vannak, hogy inkább csak jólesően megmosolyogja őket az ember. Ugyanakkor az egész nagyon emberi is. Kiváló, tartalmas szórakozást nyújt ez a film.
Egy pontot azért mégis vissza kell vennem, a végén kicsit már a kelleténél jobban túltekert szentimentális potméter miatt. Ezzel együtt én nagyon tudom ajánlani mindenkinek ezt a filmet.