Made in Italy

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol-olasz vígjáték, 94 perc, 2020

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A londoni bohém művész, Robert, fiával, Jackkel visszatér Olaszországba, hogy felújítsák azt a nyaralót, amit egykori felesége hagyott rájuk. Arra azonban egyikük sem számít, hogy a házat milyen borzasztó állapotban találják... Ahogy apa és fia hozzálátnak a munkálatokhoz, rá kell ébredniük, hogy nemcsak a nyaralóra, de kettejük kapcsolatára is ráfér egy alapos renoválás. Szerencsére eleinte lehetetlennek tűnő feladatuk során segítségükre van a közeli kisváros bohókás apraja-nagyja, így az idő előrehaladtával Robert és Jack nemcsak a ház körüli teendőikkel kezdenek el haladni, hanem esélyt kapnak, hogy túllépjenek múltbéli sérelmeiken és újra megleljék a boldogságot.
Bemutató dátuma: 2020. augusztus 6. Forgalmazó: Prorom Entertainment Kft.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Edmond Dantes aug. 28. 17:25:14
Kellemes nyaresti szorakozas, megunhatatlan toszkan tajak, szinek, illatok es pastak. Nem igazan vigjatek,foleg nem a terdcsapkodos fajtabol. A nehai Neeson-hitves es mama, Natasha Richardson szelleme vegig velunk van, beepul a filmbe es meg a noi foszereplo neve is ora hajaz. James D'Arcyt sok mindenben lattuk mar, ez az elso rendezese. Meg fejlodhet.
9/10
Pizzafutár aug. 25. 20:23:18 9/10
Jó film volt, nekem tetszett. Jók voltak a színészek is. Voltak benne gyengébb részek, de többnyire jó volt.
7/10
mindenes01 aug. 22. 18:22:27 7/10
Nem volt ez rossz film, de nem is volt nagy az elvárás előtte. Olyan, mintha a Napsütötte Toszkána és a Bor, Mámor, Provance gyereke lenne, bár színészi játékban mindkettő magasan veri. Szép tájak, jó kis délutáni kikapcsolódás a nagy melegben.

A sztori talán a saját életükben is megtörténhetett (vagy hasonló) és ezt vitte filmre apa és fia, ezen gondolkodtam, így a kategória minden, csak nem vígjáték (szerintem 2-szer nevettem a filmen). Talán egy emlék Natasha Richardsonnak.


2/10
Nico71 aug. 20. 14:11:34 2/10
Rettentően egyszerű film! Ennél az is tartalmasabb, ha az utcán nézegetem az embereket. Semmitmondó történet, gyenge színészi teljesítmény (Liam Neeson sírása annyira szánalmas, hogy az már nevetséges), nagyon gyermeteg rendezés és operatőri munka. Látványvilága mintha egyetlen Provence-i képeslapra épülne. (ház a dombon, fasor, virágok) Festőművész, aki nem tud alkotni, nem is látunk tőle szinte semmit. A falfestmény egy pacsmagolás, a feleségéről készült portré pedig teljesen amatőr, mintha egy kamasz rajzolta volna. A galériavezető pedig egy szót sem ért a művészethez? :-o (felkérhettek volna konzultánsnak egy - két szakembert, hogy legalább a dialógusokban elhangozzon néhány értelmes mondat, illetve valós művészeti alkotások jelenjenek meg a filmben)
Egyértelműen csak azért készült el ez a mozi, mert Liam Neeson a fiát akarta evvel helyzetbe hozni, ismerté tenni. A srác színészi tehetsége nagyjából, mint az apjáé. Semmitmondó, érzelemmentes, merev, humortalan. Elvégzi a melót és jöhet a gázsi. (talán, ha férfiasra gyúrná magát, akkor átvehetné apucitól az Elrabolva 4-5-6... főszerepét :-) )
10/2
(még egy megjegyzés, a 25 éves sráchoz, egyáltalán nem illett a 38 éves színésznő)
5/10
blood.1 aug. 12. 00:00:36 5/10
Ez a film olyan, mint egy jeges limonádé szódából, amiben a jégkockák már megolvadtak, az üdítő szobahőmérsékletűre melegedett és a szódából kiment a szénsav.
5/10
palmaizs aug. 08. 16:45:56 5/10
Könnyű kis nyári semmiség. Tegnap feleségemmel néztem meg, mára el is felejtettem, hogy moziban jártunk.. No de az (életben is) apa-fia páros miatt 5/10, valamint Liam Neeson ettől függetlenül is remek színész.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu