Masha

Bakancslistához adom
18 éven aluliak számára nem ajánlott orosz thriller, filmdráma, 86 perc, 2020

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A tizenhárom éves Masha egy bokszring és egy vidéki orosz város utcái között nő fel a viharos 90-es években. Legközelebbi barátai fiatal gengszterek, akik ölnek, rabolnak, lopnak, és az egész város gyűlöli őket. De a fiatal lány számára ők jelentik a családot, akik szeretik és védelmezik őt. Masha rákap a jazz zenére, és arról álmodozik, hogy énekes lesz. Végül rájön, hogy kik is valójában a körülötte lévő férfiak, és mit tettek a családjával. Miután felnőtt, elhagyja szülővárosát és Moszkvába költözik, hogy új életet kezdjen. De amikor a múlt utoléri őt, kénytelen visszatérni arra a helyre, ahol gyermekkorát töltötte.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
Fertility 2022 máj. 17. - 23:07:35 9/10
A thrillerhez nem sok köze volt a filmnek. Miközben néztem, az volt az érzésem hogy már az oroszok is puhulnak. 😁 Én benne voltam a 90- es éveknek ebben a részében és ez a film eléggé elnagyoltan, a mai generáció számára fogyaszthatóan meséli el az akkor történeteket, de nem hibáztatom érte. Nehéz befogadni egy 20 - 30 évesnek, hogy volt olyan idő, mikor az embereknek jogai csak papíron voltak. A film kimondottan jó, bár a vége egy kicsit kiszámítható és a színészi játék sem győzött meg teljesen, alapvetően nézhető. Ajánlom mindazoknak akik egy kicsit rá akarnak nézni ennek a világnak a felszínére.
sexykex 2021 okt. 15. - 13:22:00

Tetszett a naturalista feldolgozás, a peresztrojka utáni orosz valóság bemutatása. Kár, hogy elfogyott a pénz, vagy az ötlet és sohasem fogjuk megtudni, hogy szülei halála után hogyan tudott eltávolodni a Papától Masha.
8/10
Medvigy Mihály 2021 okt. 10. - 14:54:26 8/10
Jó film , érdemes megnézni.