Megőrjít a csaj

Bakancslistához adom
She's Funny That Way
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 93 perc, 2015

Értékelés:

72 szavazatból
Szerinted?

Peter Bogdanovich vígjátékában egy fiatal hollywoodi csillagocska, Isabella Patterson (Imogen Poots) meséli el, hogy egy elbűvölő Broadway rendező, Arnold Albertson (Owen Wilson) tettei hogyan változtatták meg életét örökre. A nem túl megbízható elbeszélésből kiderül, hogy a Brooklynban született, korábban escortként dolgozó lány randevúja a direktorral hogyan fordult át egy visszautasíthatatlan ajánlatba. Az egész történet egy félresikerült tündérmese, ahol az események láncolata mindenkit elér, kezdve Arnold feleségével, Deltával (Kathryn Hahn), az alamuszi drámaíró Joshua Fleeten át (Will Forte) egészen Isabella dilis therapeutájáig (Jennifer Aniston).
Bemutató dátuma: 2015. június 18. Forgalmazó: Big Bang Media

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
csomolungma 2018 febr. 16. - 13:48:48 1/10
1 pont ez egy fortelem!!!
6/10
Ferenc Geisz 2018 jan. 12. - 09:46:05 6/10
Szerintem tele van erõltetett jelenetekkel, amik nélkül sokkal jobb lehetett volna. Így is tetszett, a szereplõk telitalálatok voltak, csak nem kellettek volna azok az erõltetett jelenetek.
9/10
meehrlin 2017 jún. 19. - 00:59:56 9/10
Ennek a filmnek van valami egészen egyedi hangulata.
És nem mellesleg igazán szórakoztató :) :) :)
Nagyon jók a karakterek...
(Lám, lehet vígjátékot alkotni mindenféle erõltetett baromkodás nélkül is.)
2/10
gregga 2017 ápr. 15. - 00:59:54 2/10 Előzmény berto49
Az a kutya nem volt rossz, de nekem még a plüssmókus is tetszett. Minden más borzadály. Bár WA-t is kinõttem tizenévesen, de ez a film valóban jócskán alulmúlja.
sophya 2017 febr. 09. - 23:36:21
Stupek2 - vel egyetértek.
Borzasztó O.W. szinkron hangja.
9/10
deadscott 2016 ápr. 26. - 22:11:15 9/10
Csodálkozom a lepontozáson, mert ez egy nagyon aranyos és nagyon jó film, jó adag Woody Allen-feelinggel.
9/10
4/10
berto49 2016 febr. 05. - 20:54:08 4/10
Nagyon gyenge eresztés egy olyan rendezõtõl, aki a "Papírhold"-at, meg a "Mi van doki?"-t rendezte. 75 éves korban már a nyugdíjas éveit kellene töltenie, nem pedig egy ilyen, a humor legkisebb morzsáját sem tartalmazó, vígjátéknak titulált erõltetett, színvonaltalan filmet rendeznie. Igazán egy szereplõ tetszett, a német juhászkutya, de sajnos csak mákszemnyi „szerepe’ volt.
bcsaba73 2016 jan. 29. - 13:49:12 Előzmény littleg11
Az átlagéletkor itt inkább 40-50 közötti. :)
littleg11 2015 dec. 26. - 18:43:21
(2015.12.26, SZO 15:45) Van itt egy film, ami a tortenet bonyolultsagat/kidolgozottsagat, a helyszineket es egyeb tenyezoket tekintve inkabb egyfajta szinpadi darabhoz hasonlithato. Aki ezt a legkort nem kedveli, ez most azonnal keressen gyorsan valami mast! :) A tobbieknek (nekunk) pedig itt van ugye Imogen Poots, aki foszereplokent valoban meghatarozo arca a filmnek. Szimpatikus, szeretheto karakter, akinek a tarsasagaban egyebkent nem kis nevek asszisztalnak a jatek sikerehez. A film valoszinuleg a szereplok atlageletkoranak megfelelo 30-40 koruli korosztalynal szol legnagyobbat, fiatalabbaknak talan kevesbe ajanlhato.
3/10
gaboca19810216 2015 nov. 12. - 10:29:48 3/10
Hát ez minden volt csak nem vígjáték.
stupek2 2015 nov. 04. - 12:46:44
Sajnos van úgy nálam, hogy egy rosszul beválogatott szereplõ miatt nem nézem végig a filmet. Itt pedig egy rosszul beválogatott szinkronhang miatt kapcsoltam ki. Owen Wilson magyarhangja annyira unszimpatikus volt nekem a rekedtségével, erõltetett hangjával, hogy szinte már sajnáltam, miért kellett elvállalnia a szinkronizálást. Nem is tudtam a filmre figyelni.
Nagy1A 2015 nov. 02. - 19:00:10 Előzmény Mocsokpalánta
Nem tisztem megvédeni OlliPollit, de honnan veszed, hogy nem látta a filmet és úgy mond véleményt? Mintha azt írná, hogy legszívesebben visszakérte volna a jegy árát!! Mellesleg a két hölgy 33 és 39 éves, elolvasható az adatlapjukról, nem 22 éves tinik! A dolog viszont azért kezd érdekes lenni mert szereti Woodi Allent és nem tetszik neki a film, többek között az altesti humora miatt, ugyan akkor a WAfannak meg nagyon tetszik és azt írják, hogy kifjezetten nem az altesi tipusú humora miatt jó a film! Na fel van adva a lecke, vagy unatkozom másfél órát, vagy jót mulatok és levonhatom a konzekvenciát valamelyik hozzászólóról....
Falkor21 2015 júl. 16. - 14:15:11
Szerintem egy elég jó film! Örültem, hogy nem tipikus mai "kakipisiszexdrog" humor, hanem inkább olyan, mint egy jó komédia, ahol inkább a szituációk lehetetlenségén nevet az ember. Egy percig sem akarja a film, hogy komolyan vedd, csak megnézed, hogy kikapcsolódj. Egy színpadra talán jobban illik ez a mû, de pont ezért is tetszett, mert számomra volt benne valami új. Ha valaki csak azon tud nevetni, hogy részegen milyen állatságot csinálnak az emberek és káromkodnak az egész filmben, az ne nézze meg! :)
10/10
offtopic
Mocsokpalánta 2015 júl. 01. - 16:22:34 10/10 Előzmény OlliPolli
Kedves OlliPolli!

Bocs, hogy nem derült ki egyértelmûen, de tényleg a Te hozzászólásodra reagáltam.

Helyes hangnemben így szólt volna: Gratulálok, hogy a film megnézése nélkül is tudsz véleményt mondani róla - igaz ugyan, hogy butaságot írsz, de ez legalább gyors és olcsó módszer.

Üdv,

Géza
1/10
OlliPolli 2015 jún. 25. - 20:38:34 1/10 Előzmény Mocsokpalánta
Kedves Mocsokpalánta!

Kérlek ha az én hozzászólásomra szeretnél reagálni lehetõleg nekem címezd , és egy kicsit kevésbé lenézõ hangnemben. Köszönöm.Szép napot kívánok.
popcornunicorn123 2015 jún. 25. - 20:27:42
GABRIELH78 !!
Ezt írod: ,, de szerintem Ti maximum 22 évesek lehettek, akiknek egy amerikai vígjáték kizárólag egy középiskolában játszódhat, vagy altesti humorral lehet összefüggésben, netán legénybúcsú, vagy leánybúcsú lehet az eseménye. Nem, kedves barátaim, ez nem így van! Egy cizelláltabb világban EZ a vígjáték" (idézetvége) Nem találtad el! 27 éves könyvtáros vagyok aki kikapcsolódásra vágyott, de ez a film nem ezt nyújtotta sajnos. És igenis pont ez a problémám. Ez a vígjáték ugyan nem középiskolában játszódott,de sajnos csak altesti humorral volt összefüggésben. Erre hozhatok akár a filmbõl konkrét példákat például amikor Arnold és Delta gyermekeinek utolsó jelenete van és a kondomon nevetnek. De a nagyobb baj az ,hogy az egész film az altesti humorra épül és a klisékre!! Rengeteg filmet láttam Woody Allentõl,(egyikkedvencrendezõm),és szerintem óriási hiba a filmjeit ehhez az ótvarhoz hasonlítani,amit ti filmnek neveztek és felpontoztok. Egyszerûen elkeserítõ látnom ,hogy a rosszabbnál rosszabb mozifilmek, melyeket csak a pénzért csinálnak még szórakoztatnak is egyeseket.Én sem terveztem prédikálni,ha megtettem hát elnézést , de ha harc hát legyen harc ;)
(Egyébként azért nem pontoztam a filmet mert ha lehetne - pontot adnék rá és nem +-t)
10/10
GABRIELH78 2015 jún. 25. - 14:59:02 10/10
Kedves Ollipolli és Popcornunicorn!:)
Isten õrizz, hogy prejudikáljak, de szerintem Ti maximum 22 évesek lehettek, akiknek egy amerikai vígjáték kizárólag egy középiskolában játszódhat, vagy altesti humorral lehet összefüggésben, netán legénybúcsú, vagy leánybúcsú lehet az eseménye. Nem, kedves barátaim, ez nem így van! Egy cizelláltabb világban EZ a vígjáték. Igenis jó a felvetése, kidolgozottak a karakterek, és az sem számít semmit, hogy 3 mp-et mutatnak a filmben bemutatandó színházi darabból, mert nem ez a lényeg. Nézzetek több Woody Allen filmet, és majd 15 év múlva nézzétek meg ezt a filmet ismét, akkor talán fogjátok majd értékelni. Az életkor egy állapot, nem tehettek róla, hogy oly' fiatalok vagytok, de 1 pontos értékeléssel ne húzzátok már le ezt a filmet, mert ez így értelmetlen. Azért kell 10 pontot adnom erre a jó "8"-as vígjátékra, hogy ellenpontozzalak Titeket.
Hangsúlyozom, nem az a baj, hogy még az édes BB pezsgõt szeretitek, mert 16 évesen én is azt ittam Balatonboglárra menet a vonaton, és az sem baj, hogy egy étteremben rántotthúst kértek sültkrumplival. Hanem az a baj, hogy a saját véleményeteket megingathatatlanként kezelitek és "senkinek sem ajánljátok a filmet". Ez színvonaltalanság. Igen, hosszú "í" betûvel kedves Ollipolli, nálunk így írják:)

Peace.
10/10
Mocsokpalánta 2015 jún. 22. - 10:46:46 10/10
Igazán nem akarok beleszólni az okosabbak dolgába, de az se rossz módszer, ha valaki megnézi a filmet, mielõtt véleményt ír róla.
Ebben a filmben ugyanis Jennifer Aniston rengeteget szerepel, egyébként zseniálisan.

Továbbra is azt mondom: kiválóan eltalált figurák, fantasztikus színészek (szerencsére nem olvasták elõtte az itteni nagytudású szagértõk véleményét, és elfogadták a felkérést - maguk nyilván képtelenek voltak megítélni a sztori és a forgatókönyv minõségét), nagyszerû vígjáték!

Egy szinkron-hibát én is észrevettem: volt olyan, hogy ugyanaz a két szereplõ elõször tegezõdött, aztán magázódott, minden ok nélkül...
1/10
OlliPolli 2015 jún. 21. - 22:24:58 1/10
Teljesen egyetértek.Ennél alacsonyabb szinvonalú 'vígjátékot' még nemigen láttam,a végén megfordult a fejemben hogy visszakérjem a pénzem.Tipikus este annak hogy a filmkészítõk nulla erõfeszítésbõl összehoznak egy még csak szórakoztatónak sem nevezhetõ olcsó siralmat, és a híresebb színészek arcával próbálják eladni, ami attól tarok ebben az esetben mûködni is fog, hiszen Owen Wilson és Jennifer Aniston közremûködése egy filmben egy könnyû de kacagtató, miõségi vígjáték receptje - legalábbis ezt gondoltam amikor elõször olvastam róla, és ezzel biztosan nem vagyok egyedül.Azzal kellett szembesülnöm hogy Owen karaktere az egyik legkevésbé kidolgozott (nem mintha a többi sokkal jobb lenne) nagyjából nulla személyiséggel rendelkezõ szereplõ az egész filmben, Jennifer Aniston pedig a film végéig körülbelül négy jelenetben fordul meg.A történetet (sajnos) Imogen Poots viszi el, akinek a játéka három különbözõ arckifejezésben merül ki, amit gyors ütemben váltogat ,de ezt a karakter végtelenül egyszerû jellemrajzának is be lehet tudni.A cselekmény szált próbálták bonyolultnak beállítani, de valójában egyik "fordulatnak" sem volt szerepe a történet végfifejletében, és annak ellenére hogy igazából szerelem stílusban összekapcsolták az összes szereplõt,de ez nem fokozatosan került felszínre, hanem egy, fantáziátlan és összecsapott jelenetben ahol az összes szereplõ (!) véletlenül ugyanabba az étterembe megy vacsorázni.A filmben elõadott színhézi darabból amire az egész sztori épül három - nem viccelek - három másodperc látható összesen.A poénok elcsépeltek és ahogy már mondtam is talán, borzalmasan olcsók - esküszöm, ennél még az elmúlt években megjelent Adam Sandler filmek is igénysebbek/szórakoztatóbbak voltak.Nem tudom hogyan vették rá Tarantinot hogy a nevét adja ehhez,még úgy is hogy csak három másodpercig szerepelt a film szörnyen csalódást keltõ és elcsépelt végén,Szeretném még kiemelni hogy a film úgy összesen három helyszínen játszódik, az utcaképepk gyengék.SENKINEK SEM AJÁNLOM HOGY PÉNZT KÖLTSÖN ERRE, szerintem a Sammy kalandjaival is jobban jár bárki aki nevetésre vágyik.
popcornunicorn123 2015 jún. 21. - 21:35:45 Előzmény iamtheonlyone
SENKINEK ,ismétlem SENKINEK nem ajánlom ezt a filmet.
Életem leghosszabb 93 perce volt, és sajnálom ,hogy pénzt kellett kiadnom azért hogy ezt lássam.
Akkor kezdem az elején: Owen Wilson szinkronhangja annyira nem lett eltalálva,hogy bohókás nagypapahangon szólalt meg.
Ettõl vagy 15 évet öregedett minimum , és semmit nem lehetett komolyan venni amit mondott.
Aztán folytatom magával a sztorival: nem volt kidolgozva a történet , semmi romantikus nem volt benne, és semmin sem lehetett rajta nevetni. Szóval senkit ne tévesszen meg a romantikus vígjáték elnevezés , mert nem az.
Rengeteg filmes bakit tudnék felsorolni (vigyázat!SPOILER) , például,hogy Deltának az egyik pillanatban még el volt kenõdve a sminkje a következõben pedig már nem , és még csomó ilyen apró figyelmetlenség.
A filmben a fõ téma a szerelem, de ebben sehol nem volt szerelem, a másik fõ téma, illetve a szereplõk célja egy színdarab létrehozása, amibõl szintén 2 mp-látunk csak.
Nem tudom ,hogy lehetett leszerzõdtetni erre a filmre olyan színészeket mint Oen Wilson, vagy Jennifer Aniston.
Még õk sem tudtak nagyot alakítani ,mivel a történet úgy volt elrontva ahogy volt.Semmi nem követte logikusan egymást, és mindenkinek sablonos szerepeket és szövegeket adtak, semmi eredetiség nem volt ebben a filmben.
Talán annyi ,hogy Arnold csajozós szövegét egy régi fekete fehér filmbõl nyúlták, de még ez is szörnyûû volt.
Ha valakinek ki tudnám emelni az alakítását az Tarantino-jé lenne, (szintén nem értem ,hogy mehetett bele abba,hogy egy ilyen zs kategóriás filmbe szerepelen) aki a film utolsó 3 percében látható csak.
AKI EGY KELLEMES NEVETÕS ROMANTIKUS VÍGJÁTÉKRA VÁGYIK AZ NE NÉZZE MEG. A film tele van olcsó ponokkal , olcsó helyszínekkel, és ostoba az egész történet is.
Összes hozzászólás
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás