Messiás

Bakancslistához adom
Messiah
amerikai thrillersorozat, misztikus sorozat, 43 perc, 2020

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
tesz-vesz aug. 09. 23:21:22 6/10


Az első 4 rész egész jó. aztán az 5. kicsit rontja a színvonalat.
a golyót kapott gyereket meg tudja menteni de a kutyát nem? miért lövi le a kutyát, Jézus mitológia szerint tiszteli az életet. nem lőné le a kutyát. nagyon nem illik a keresztény képbe.
ezért ment oda? maradt volna a sátrában meditálni, ugyanúgy lelövi az apa a kutyát.
pont amikor bement a házba a sérült kutyához, gondoltam magamban, milyen vicces lenne ha kivenné a gazda kezéből a puskát és Jézus lőné le a kutyát, ezen el is kezdtem nevetni, mielőtt tényleg ezt tette volna, aztán tényleg ezt tette, és így egy paródiát csináltak ebből a komolynak szánt sorozatból. az 5. rész után már nem tudom komolyan venni.

és miért menne amerikába Jézus, ha Rómába se ment el? ugyanúgy a világot próbálták irányítani a Római Birodalomban is, az hogy a sorozat készítői amerikaiak, még nem elég ok, hogy megcsúfoljuk Jézus hitelességi mítoszát. ez megint olyan hülyeség, mint modoros, szociopata Ifjú pápát kreálni, vagy mesterkélt, transzvesztita Új pápát.

miért hagyja el a gyülekezetét, akiket az izraeli határra vitt? legalább vitte volna őket is magával Texasba. miért nem gyógyítja meg a betegeket? miért ad fegyvert az arab gyereknek? kínos hogy Jézus nem tudjak hova menjenek, nem is ő beszél a követőivel, hanem a lelkész.
egy lelkészt, egy teológust amúgy ne nevezzük már értelmiséginek

itt is elhangzik ez a viskós szemétrevaló mondat, én utálnám azt az istent aki egyformán szereti a pedofil gyerekgyilkost, meg engem, az ártatlant. nincs morális érzéke a vallásosoknak?

a 10. rész nagyon tetszett. de gusztustalan ez az ide-oda csapongás, hogy ateistának és vallásosnak is kedveznek a tartalomgyártó kisiparosok. (nem művészek., sablon iparosok.) nem merik bevállalni hogy igazi messiás, pedig akkor ütne csak a sorozat, ezért kell hogy manipulációt tanul, és hekker ismerőse van, aztán a végén mégis csodát tesz?
nem egy eredeti alkotás eszempontból. sablon mesterkélt panelekből összretákolt sorozat, amit szándékosan elnyújtanak mint a rétestésztát.
5/10
bogotizsolt jún. 13. 17:19:41 5/10
Monaghan kisasszony továbbra is exotikusan szép, de a film egy nagy katyvasz. Belekap ide oda , elvarratlan szálak , a semmiből előkavarodó események, fehérházi mindenható ( ki a franc ő és mi is vezérli ? nem tudjuk ... ) , itt ott felbukkanó szereplők és események... Láttunk már jobbat
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu