NászszezON

Bakancslistához adom
The Wedding Year
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 89 perc, 2019

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Mara, a Los Angeles-i fotós soha nem akar férjhez menni. Az élete úgy jó, ahogy van, randizgat és vacsorázgat, a munkáját pedig szenvedélyesen szereti. Amikor elkezd találkozgatni Jake-kel, a feltörekvő fiatal séffel, Mara naivan azt reméli, hogy majd szép lassan kialakulnak a dolgok, nem kell sietnie sehová. Ám amint beindul az esküvőszezon, hirtelen tizenöt menyegzőre is meghívják őket, és a nőn fokozatosan elhatalmasodik az érzés, hogy ideje lesz meghoznia néhány fontos döntést.
Bemutató dátuma: 2019. december 26. Forgalmazó: Big Bang Media

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
fanaf1@vipmail.hu jan. 06. 12:04:27 9/10
Nem akart több lenni a film, mint aminek készült. Könnyed vígjáték, remek a főszereplőcsaj mimikája is, ütnek a kis poénok. Nagyon jó ötlet volt megnézni.
7/10
nyisziati 2019 dec. 28. - 16:45:47 7/10
Barátnőmmel néztük, szerintünk nem volt rossz. A forgatókönyv rendben volt, nem akart nagyon életszerűtlen lenni (csak egy kicsit, de ennyi belefér). A karakterek jól eltaláltak voltak, a színészek fiatalok, de ambíciózusak, nagyobb bakik nélkül. A homokos szál nem tetszett, de a virginiai család igen, még ha el is volt túlozva. Nagy csavar vagy csattanó nem volt, de vicces, geges jelenetek igen. Szerethető, habkönnyű, egyszetnézős vígjáték. Szerintünk 7/10.
Parno Graszt nagykoncert
2020. február 14., 20:00, MÜPA Parno Graszt nagykoncert

Vendég: Ferenczi György

Jegyvásárlás