Nővérek szabadlábon

Bakancslistához adom
Nobody's Fool
amerikai vígjáték, dráma, 110 perc, 2018

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A két testvér nem is különbözhetne jobban egymástól. Az excentrikus Tanya most szabadult a börtönből, míg Danica sikeres üzletasszony. Tanya szeretne a saját lábára állni, és ehhez Danicától kér segítséget. A találkozásuk persze nem problémamentes. Különösen, hogy Tanya rájön, hogy Danica látszólagos tökéletes élete - beleértve az online szerelmét is - talán más, mint aminek tűnik. A hóbortos anyjuk közreműködésével mindent elkövet, hogy segítsen, teljesen felborítva ezzel Danica életét.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
dandelion83 2019 febr. 23. - 08:17:29 7/10
Könnyed vígjáték, semmivel sem rosszabb, mint a társai. Az alapsztori tetszett, jók a szereplők, megvolt a könnyű tanulság. Néha kicsit alpári volt és bugyuta, ezt ki lehetett volna hagyni belőle, akkor jobban tetszett volna, de egyszer így is nézhető. Szerintem kicsit alul lett pontozva.
7/10
dandelion83 2019 febr. 23. - 06:50:39 7/10
A vadóc Tanya (Tiffany Haddish) szeretne saját lábára állni, és ezért zárkózott testvérétől, Danicától (Tika Sumpter) kér segítséget. E két szöges ellentét humoros találkozása során Tanya rájön, hogy Danica látszólag tökéletes élete – beleértve online szerelmét – talán más, mint aminek tűnik. Hóbortos anyja (Whoopi Goldberg) segítségével Tanya mindent elkövet, hogy segítsen… még ha ezzel teljesen fel is borítja a testvére életét.