Film

Olaf karácsonyi kalandja

/Olaf's Frozen Adventure/
magyarul beszélő, 21 perc, 2017 korhatárra tekintet nélkül megtekinthető
  • f
  • eny
  • eny

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

  Olaf csatlakozik Svenhez egy küldetésben a Walt Disney Animation Studios karácsonyi rövidfilmjében, az Olaf karácsonyi kalandjában, amiben feltűnik Anna, Elsa és Kristoff is. Az Emmy-díjas alkotópáros, Kevin Deters és Stevie Wermers-Skelton rendezésében és az Oscar-díjas Roy Conli (Hős6os) produceri közreműködésével készült animációs alkotásban felcsendülő eredeti dalokat Elyssa Samsel és Kate Anderson írta. Az Olaf karácsonyi kalandja a Disney/Pixar Coco című egész estés produkciója előtt lesz látható a mozikban 2017. november 23-tól.

  Forgalmazó: Fórum Hungary

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Olaf hangja
  Anna hangja
  Elsa hangja
  Kristoff hangja

  Alkotók


  Vélemény:

  értékelése: 10/10
  2017 dec. 12. - 20:55:04

  Tudtam, hogy a Frozen és a Karácsony együtt csak jó lehet, de még így is felülmúlta a várakozásaimat. Egyszerûen csodálatos, gyönyörû látvány, gyönyörû dalok, igazi karácsonyi hagyományok, vicces, aranyos, igazán szívet melengetõ történet.
  Többször is megnéztem 3D-s moziban, olyan kár, hogy levették a mûsorról. Igazán adhatnák még az ünnepek alatt, akár magában, akár az eredeti Frozennel együtt, az lenne az igazi.
  Mondjuk a magyar szinkronnal nem vagyok teljesen elégedett, eredetiben sokkal jobbak a dalszövegek, és jobban is szólnak a dalok.

  értékelése: 10/10
  2017 dec. 07. - 09:48:46

  24 éves fejjel megnéztem és meghatódtam... a disney megint nagyot alkotott,minden kisgyereknek látnia kéne. Nagyon édes kis mese megmutatja h mirõl kéne szolnia az ünnepeknek...