Senki nem szabadul élve

Bakancslistához adom
No One Gets Out Alive
angol horror, misztikus thriller, 85 perc, 2021

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A papírok nélküli, kétségbeesett mexikói nő beköltözik egy lerobbant clevelandi panzióba, ahol nyugtalanító zokogást hall és kísérteties látomások várják.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
rajdi 2021 okt. 06. - 19:44:29 5/10
Ezer ilyet láttunk már és még ezret fogunk is. Maga a műfaj sajátossága hogy nehéz kiemelkedőt találni, így ezért máshogy is kell hozzáállni mint egy tripla "A" filmhez. Kicsit dobott rajta a misztikus szál, illetve pár dolgot meg is magyarázott, de maradt a végén nyitva hagyott kérdés is, de azért nem fogok álmatlanul forgolódni éjjel. Megnéztem, köszönöm, jöhet a következő...
4/10
Sátánistapistaapápista 2021 szept. 30. - 00:58:17 4/10
Esetleg spoilert is tartalmazhat,kéretik vigyázni!
Nem egy túl erős alkotás és kissé összecsapottnak is éreztem,bár volt benne egy-két újszerű ötlet,de ez sem mentette meg a felejthető kategóriába való belecsúszástól.
Az első egyharmada a szokásos,dögunalmas,cseppet sem félelmetes klisék eldurrogtatására megy el,a középrésze egész élvezhető,mígnem a vége felé a beteg és aberrált kreténszörny feltünése számomra nem a horror csúcspontját hozta el,hanem a kínosan rossz CGI-n való szánakozó megdöbbenést.
Persze nem akarom leszólni a filmet,mert az érezhető kis költségvetés ellenére azért biztos igyekeztek ezt némi szinészi játékkal kompenzálni,mert nekem például az jött át,h szegény főhősnőnk való élete még és már önmagában sokkal rettenetesebb és rémálomszerűbb volt,mint a cselekmény kifejezett horror elemei.
Sajnáltam annak rendje s módja szerint,és mégsem tudtam a kellő pillanatban együttérezni vele,ami gyaníthatóan az alkotás hibája.
10/10
Premierfilmes1980 2021 szept. 29. - 16:32:47 10/10
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu