The Ministry of Ungentlemanly Warfare

Bakancslistához adom
amerikai-angol-török háborús filmdráma, 120 perc, 2024

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Brigadier Gubbins 'M'
Ian Fleming
Geoffrey Appleyard
Freddy Alvarez
Kambili Kalu
Heinrich Luhr
Gus March-Phillips
Anders Lassen
Marjorie Stewart

Hozzászólások

Szerinted?
kybuck jún. 28. 07:21:33
Ez a streamingelős bizniszelgetés, hogy itt mehet moziba, de amott csak streamingen egy bazi nagy f@szság, amiben megint a néző számít a legkevésbé! És még ezek tarhálnak a moziért meg a streamingért! Hát a nagy ló****t!
4/10
Hanyasvagy_teDiszno máj. 25. 20:06:27 4/10

Nem jó, de legalább rossz.

2, azaz kettő nyílvesszővel mindent lenyilazó dzséj kátler, aki náci szívet eszik. Meg szétkésel mindenkit. Természetesen a következő késelendő gaznáci tele táras masínenpisztoly 40-nel addig vár, és nézelődik, amíg sorra nem kerül. Megjött a gestapó, magától értetődően wehrmacht tábornoki egyenruhában. LOL. Besült a stukker. Felhúz, mégegyszer besül. És mégegyszer. És mégegyszer, és mégegyszer. Kést elővesz, gané nácit leszúr. Gané náci mindeközben gyanútlanul néz. Uboot staff parade uniformisban bevetés közben: brafo. Ravasz nőstényróka bomber frájlájn mindenkit átb*sz. Najó, ő legalább tényleg bomber. Fingszton örül, bizalmas irataiba mindent megír.


Igaz történet alapján, de komolyan venni nem lehet. Becstelen brigantysnak viszont harmatgyenge. A zenéje ér két csillagot, a nőstényróka egyet, Guy korábbi munkássága mégegyet.
6/10
bela.torok máj. 12. 22:22:03 6/10
Nem rossz, de nem is jó. Guy Ritchie eddig magasabbra tette a lécet, de ez a film átlagos és kiszámítható.
Smonika ápr. 23. 11:23:48
Pedig moziban lett volna jó megnézni... :(