Palace Hotel

Bakancslistához adom
The Palace
16 éven aluliak számára nem ajánlott olasz-svájci-lengyel-francia filmdráma, 100 perc, 2023

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A hófödte svájci hegycsúcsok közt található pompás kastély, a Palace Hotel mesebeli hangulatát számtalan gazdag és elkényeztetett vendég élvezi. A 2000. év előestéjén a világ minden tájáról érkeznek ide a vendégek. Azért jöttek, hogy megünnepeljék a közelgő, egyszeri és megismételhetetlen eseményt, és a pincérek, hordárok, szakácsok és recepciósok serege felsorakozik, hogy minden bizarr igényüket kielégítse.
Érkezésük előtt Hansueli, a szálloda elhivatott igazgatója ellenőrzi a személyzetet, és hangsúlyozza, hogy bár az új évezred hajnalán járunk, nem lesz világvége. A vendégek szeszélyei és különcségei miatt azonban kitör a csata, és a különböző történetek abszurd és provokatív fekete komédiává állnak össze.
1999 szilveszterét írjuk: nem csupán egy évszázad, hanem egy ellentmondásos évezred vége közeleg, és Palace Hotel lakóinak felett ott lebeg a Y2K-probléma fenyegető réme is…
Bemutató dátuma: 2023. december 14. Forgalmazó: Cirko Film

Stáblista:

Szereplők

Bill Crush
Arthur William Dallas III
A Márkiné

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
gergő...... 2023 dec. 31. - 20:31:48 2/10
"innen-onnan merítgető, se eleje, se vége katyvasz, ami se a történetével, se szereplővel, se a humorával nem tudja lekötni a nézőt"
Nettó kellemetlen volt nézni, történet és poénok nélkül. 90 éves a rendező, le a kalappal, de ezt már nem érezte.
Aki a gazdagokról akar filmet nézni, ezerszer inkább A szomorúság háromszöge.
10/10
ratketyree 2023 dec. 15. - 16:52:27 10/10
De a látogatók sajátosságaiból verekedés alakul ki, és a történetek egy fekete komédiává olvadnak össze, amely egyszerre nevetséges és provokatív. https://basketball-stars.co/