Tomboló blöki

Bakancslistához adom
Paws of Fury: The Legend of Hank / Blazing Samurai
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott emirátusokbeli-amerikai-kínai-angol animációs vígjáték, akciófilm, 97 perc, 2022

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Vacak, a szeretetre méltó ebadta, arról álmodozik, hogy egyszer híres szamuráj válik belőle. Szerencsétlenségére a sors Kakamucho furcsa városába vezeti, ahol irtóra kilóg a sorból, ugyanis ő egy kutya, míg ott mindenki más… macska! És mint mindannyian tudjuk, a cicák nagyon, de nagyon nem szeretik a blökiket.

Vacak kétségbeesetten próbálkozik a városlakók kedvére tenni, ám akaratlanul is részese lesz a fenséges és narcisztikus Ika Chu terveinek. Csak egy aprócska akadály áll Ika útjába, hogy világuralomra - vagyis Kakamucho-uralomra – törjön: gonosz terve az, hogy rávegye Vacakot, segítsen neki örökre elűzni a városlakókat.

Ekkor lép a színre Jimbo, az egykori szédületes szamuráj-macsek, és Emiko, a vad cicus, aki Vacakhoz hasonlóan szamuráj szeretne lenni. A két cirmos és a kétbalkezes blöki különleges utazásra indulnak, hogy együtt mentsék meg Kakamucho cicalakóit. Vacak a kalandok során új barátokra tesz szert, és közben Jimbo irányításával egy gyorstalpaló szamurájtréningen is részt vesz, hogy aztán végül letaszítsa trónjáról a gonosz Ika Chut.
Bemutató dátuma: 2022. augusztus 25. Forgalmazó: Freeman Film

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Atis88 2023 jún. 11. - 19:32:08 7/10
Kellemesen csalódtam ebben a filmben. Mostanában ez a második. Teljesen jó karakterek vannak benne és a felnőttek is tudják élvezni a rejtett utalások végett. Simán jó egy szombat esti kikapcsolódásra.