180 perc

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Felnyitjuk a szemét. Friss információk ébredéshez, félóránként a legfrissebb hírekkel, percre kész közlekedési információkkal, időjárás-jelentéssel. Élő beszélgetések, interjúk, összeállítások a legfontosabb megtörtént, és a nap folyamán várható eseményekről. A témák a politikától kezdve a kultúrán át a tudományig terjednek, felölelve az élet teljes gazdagságát. Politikai és gazdasági elemzések, élő telefonos vita - pártatlanul, pontosan, gyorsan, hitelesen. A 180 perc a magyar rádióhallgatók egyik legnépszerűbb reggeli magazinja - több mint egymillió hallgatóval.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
illuminator 2015 okt. 02. - 08:15:12
Rendszeresen hallgatom a Kossuth rádiót és benne a 180 percet. Nagyon visszatetszõ az, amikor pl. a Miniszterelnököt egy sima "jó reggelt!"-tel köszönti a mûsorvezetõ/nõ, mintha csak egy kollégája lenne. (éppen az imént) Az lenne a minimum, hogy Jó reggelt kívánok!, de inkább: Jó reggelt kívánok Miniszterelnök úr! És akár már itt az elején illene megköszönni neki, hogy az usa-ból hazatérve elsõ útja oda vezetett. Majd egyszer csak közli, h kit is hallottunk az elmúlt percekben, ANÉLKÜL, hogy megköszönte volna neki még adásban!!!!!, hogy befáradt a stúdióba, (a rendelkezésükre állt, vagy valami) és elköszönt volna tõle! Kimondottan bunkó és udvariatlan ez a stílus amit a két fõ mûsorvezetõ képvisel, és persze mindegy is, hogy ki a mûsor vendége éppen. Szóval el kellene jutni végre arra az alapszintre, hogy illõ módon, tisztelettel köszöntik valamennyi vendégüket aki befárad önökhöz, majd a riportot lezárandó megköszönik a megjelenését, és elköszönnek tõle ADÁSBAN!!!!!!!!!. Tudjuk, hogy önök adáson kívül is kommunikálnak a meghívottakkal, de mi csak azt halljuk ami adásba megy. És az jelenleg eléggé siralmas. Hallgassák vissza! Minden jót kívánok!
makailaci25 2013 dec. 20. - 13:41:48
Több, mint egy napig törtem a fejemet azon, amit Hende nyilatkozott a légvédelem felkészültségérõl. Nem találtam rá magyarázatot, hogyha már európai összehasonlításban is ez élen jár az ország a korszerûség kérdésében, miért nem használja ki a honvédelem a lehetõséget. Pedig lenne mire. Nem hiszem, hogy senki se hallott a környezeti terrorista szervezetekrõl, amelyek az egész világon mérgezik az emberiséget. Ezek a Chemtrail és a HAARP nevûek, de a fõrohadék az az elõbbi. Érdekes dolog, hogy Indiában és Nigériában tudott ellenük tenni az ottani légvédelem. Annyit lehet tudni, hogy legalább is leszállásra kényszerítették a gépeket. Nem hiszem, hogy senki se vette észre, hogy idõnként, nem minden nap összecsíkozzák az eget, amire azt mondják a szkeptikusok, hogy kondenzcsík, pedig nem az! A kondenzcsík hamar eloszlik, ez a permet pedig órákig látható kiszélesedve, egymást módszeresen keresztezve, ahogy egy jó kertész permetez a kertjében. Senki illetékesnek se jut eszébe ez ellen tenni valamit, ha már felkészült rá a légvédelem? Vagy hadd mérgezzék a népet? Hadd fogyjon a magyar?
makailaci25 2013 máj. 20. - 09:09:35 Előzmény makailaci25
Azért 5 hónap után csak megtudtam, mert végre egy mûsorvezetõ bemondta, hogy a két rádió a hírblokk idejére összekapcsolódik.
makailaci25 2013 máj. 08. - 07:53:50
"Felnyitjuk szemét...", kezdõdik az ismertetõ.Akkor most én is felnyitnám az elméjüket azoknak, akiknek a 180 perchez közük van.
"...és köszöntöm a Dankó rádió hallgatóit is!"
Úgy néz ki, az emberi hülyeségnek tényleg nincs határa. Valaki megmagyarázná, hogy a túróban értesülnek a Dankó hallgatói, hogy õk üdvözölve vannak, amikor nem a MR1-et hallgatják?