36 óra a halálig

Bakancslistához adom
36 Hours to Die
kanadai-amerikai akcióthriller, 90 perc, 1999

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Noah Stone (Treat Williams), egy jól menő sörfőzde tulajdonosa nem hajlandó behódolni a helyi maffiának. Idővel azonban nemcsak az üzlete, hanem a családja biztonsága is veszélybe kerül az egyre erőszakosabb gengszterek miatt. A teljes összeomlás szélén úgy dönt, hogy felveszi a kesztyűt a maffiával. Feleségével és nagybátyjával összefogva kiagyal egy nem éppen veszélytelen tervet, hogy legyőzze a várost rettegésben tartó bandát.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Pünkösdi Kató 2017 dec. 27. - 12:02:19
Szerintem Noah túl nagy kockázatot vállalt, a szövetségi nyomozókkal nem mûködött közre. De végül "szerencséje" lett, hiszen a maffiacsoportok egymást is átvágták, így megjött a segítség. Ettõl függetlenül izgalmas film, több meglepetéssel, árulással, örülök, hogy láttam. TW filmjeit igyekszem megnézni, mert szerintem jobb színész, mint amilyen filmekben játszik.
gyuszo07 2008 dec. 15. - 15:21:07
Noah Stone myocardiális infarktusa utáni rekreációjának lehetünk szemtanúi, mely bizony túl jól sikerül. Komplett családján kívül sikerül bevonnia a helyi maffiát, ügyészségi nyomozókat, de még néhány barátot is. Kellemes, egyszer nézhetõ c- kategóriás film. Olyan meló után kieresztem a fáradt gõt + megiszok egy sört mellé film...
haverkutya 2008 nov. 29. - 16:16:43
Jó a film és pont aktuális. Egy ffi, aki körül minden összeomlik, elveszti amit eddig megszerzett. Arról szól a film, hogyan tud újra talpraállni és milyen kockázatokat vállal, hogy újra fel tudjon állni.