9 dal

Bakancslistához adom
9 Songs
angol romantikus film, 69 perc, 2004

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Matt (Kieran O'Brien) brit geológus, aki jégbol vett fúrásmintákat elemez, ezáltal dekódolja az összepréselt rétegek több ezer éves jégkori történetét. Miközben teljes elszigeteltségben végzi kutatómunkáját az Antarktiszon, Matt azon kapja magát, hogy élete egyik esztendejét is elemezni kezdi. Néhány intenzív emlékből - kilenc rockkoncertből és szexuális élményeiből - próbálja rekonstruálni, hogy volt-e bármi jelentősége, és ha igen, mekkora Lisával (Margo Stilley), az amerikai vendéghallgatóval folytatott (és már végetért, vagy legalább is jegelt) viszonyának, valamint azt, hogy vajon kevésbé volt-e akkor magányos, mint most, a jeges pusztaság közepén.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
issti 2018 júl. 20. - 08:40:45 2/10
Próbálom értékelni a színészi játékot, a dramaturgiát, a történetet, a romantikát, az erotikát..stb. De mivel ilyeneket nyomokban sem tartalmazott, marad egészében a film. De egyáltalán film ez? Összevágott snittek értelmetlen kavalkádja nekem nem nevezhető filmnek. Próbáltam nagyon nyitott lenni, de nekem ez egy UFO. Elrepült az idő, de nem tudom beazonosítani. Ennyi.
Csonger 2013 aug. 02. - 10:08:30
Végignéztem a filmet, de nem tudom megmondani, hogy mirõl szól.
Pornóba illõ szexjeleneteket mutatnak, idõnként megszakítva unalmas és hosszú rock-koncert betétekkel, nagyritkán pedig antarktiszi felvételekkel.
A szeretkezõs jelenetek tényleg jók. Mindent megmutatnak, de mégsem olyan, mint egy pornófilmben. Látszik, hogy a szereplõk szeretik egymást. Szerintem ezt nem is színészek játszották el, hanem a való életben is együtt levõ szerelmespár.
A koncertfelvételek túl hosszúak és unalmasak. És túl sok van belõlük. És nem tudom, mi a jelentõségük.
Az antarktiszi tájképek valóban szépek. Ezekbõl lehetett volna több is, mondjuk a koncertek rovására. Viszont ezekrõl sem tudom, hogy hogyan illeszkednek a történetbe.
Bár igazából nincs is története a filmnek.
Na mindegy, nem mondom, hogy tetszett a film, de azt sem, hogy nem.
xzibit2010 2010 jan. 30. - 16:32:38
ezzel én is egyetértek

A sex-jelenetek jók voltak benne, de amúgy egy nagy 0 a film.
MiaLarge 2010 jan. 30. - 15:51:09
A szexjelenetek jók voltak.
Amúgy tényleg egy ......
Nem nézném meg még egyszer.
3/10
csopak 2010 jan. 30. - 15:47:07 3/10
Ez romantikus film?? És semmi korhatáros besorolás??
Holott szopás és faszverés is van benne....
Ez +18as kategóri! Egyébként nem jó film, egyetértek az elõttem szólóval: Inkábba kkor egy sima szexfilmet nézek meg...
1/10
Rahar 2010 jan. 25. - 15:49:17 1/10
Nekem nem tetszik a film, a zenei betétek nekem nagyon nem tetszenek, a történet egy nagy nulla. Szerintem a szexjelenetek által akarták eladni a filmet. De akkor inkább szex és/vagy pornófilmet célszerû nézni. 10 pontból 1 pontra értékeltem, hogy mi értelme, mondanivalója van ennek a filmnek azt nem tudom, teljesen felesleges volt leforgatni.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu