A 19-es asztalnál ülők

Bakancslistához adom
Table 19
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott finn-amerikai romantikus vígjáték , filmdráma, 87 perc, 2017

Értékelés:

43 szavazatból
Szerinted?

Eloise úgy dönt, hogy a fejét felemelve, méltósággal viseli, hogy menyasszonyként szakítottak a barátjával. Még azt is bevállalja, hogy elmegy a barátnője esküvőjére, akinek az öccsével járt. Hamarosan a bálterem hátuljában lévő 19-es asztalnál találja magát, ahol a nem kívánatos vendégek ülnek. A kezdeti sokk után a hat ember beszélgetni kezd egymással, elmondják életüket, feltárják titkaikat. Barátságok talán még egy kis románc a legvalószerűtlenebb körülmények között is kialakulhatnak.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Nooji aug. 23. 08:59:04 8/10
Nem egy szuperhősös kamerakapkodós gyors jelenetekkel teletolt film, kicsit lassú a történetvezetés, de talán pont ez kell a film hangulatához.
Tény, hogy néhol vontatott, már-már unalmas, de - ahogy lunula is írta előttem - néha pont erre van szükség.
5/10
lunula 2020 szept. 18. - 22:17:27 5/10
Tartottam a filmtől a vélemények miatt. A maga nemében jó, kb. ilyen filmre számítottam. Kicsit romantikus, kis drámával, kis humorral, talán az volt a cél, hogy se az egyik, se a másik ne kerüljön túlsúlyba, persze lehetne azzal illetni a filmet, hogy így semmilyen lett, de én ezt értékelem, mert vannak esetek, amikor pont egy ilyen semmilyen filmre van szükség.
Péterrrrrr 2020 ápr. 26. - 14:40:28
Aki ezt leírta, hogy mi a film tartalma..., az nem igazán koncentrált. :-(
1/10
ABanonym 2018 jún. 17. - 15:27:34 1/10
Igen-igen, szörnyű :D
2/10
inglorius 2018 ápr. 05. - 01:44:27 2/10
Jaj, de fájdalmasan szar film. :)
2/10
HarleyQuinn 2018 jan. 01. - 01:19:04 2/10
Nem rossz, de annyira nem is jó. Az alapötlet tetszik, de maga a film pont azért nem, mert ebbõl EZERSZER többet ki lehetett volna hozni. Milliószor többet.
Nagyon lapos, nagyon unalmas, nagyon életszerûtlen. Egyáltalán nem hitelesek a karakterek, sem a kapcsolatok, sem a párbeszédek, semmi.
Megpróbálnak minden szereplõt megismertetni velünk, megszerettetni, de mégsem sikerül, egy kicsit sem. Tök semleges mindenki.
A \"fõszereplõ\" Anna Kendrick húzza le legjobban az egészet. Szegény alapból sem egy magával ragadó szépség, nem is aranyos, nem is vagány, egyszerûen egy totál semmilyen kinézetû csaj, és sajnos nincsenek olyan színészi képességei, amikkel ezt kompenzálni tudná. Ebben a filmben sem volt több, csak egy bosszantó, hisztis, buta kislány, roppant csúnya fogakkal és szemöldökkel.
És akkor kapunk egy totál zavaros sztorit két emberrõl, akik kicsit sem érdekesek, kicsit sem szerethetõek, meg 40 mellékszereplõrõl, akik szintén nem azok.
*SPOILER* Azért az elég érdekes, hogy a csávó felszedi a nõvére \"legjobb\" barátnõjét, felcsinálja 1 hónap után, aztán szakítanak, és 1-2 hét múlva az esküvõn már új csajt visz magával, akibe hú de szerelmes, az exével úgy beszél, mint a lábtörlõvel, az meg rögtön smárol az elsõ pasival, aki szépen néz rá, majd hirtelen rájönnek, hogy õk igazából szeretik egymást és jön a happy end. Miután meghallgattuk tízszer, hogy a csávó mekkora egy nyomorék, undorító, buta görény. Ja és persze a menyasszony egész végig tojik a \"legjobb\" barátnõjére és a nem kívánatos asztalhoz ülteti. Aha.
Szóval mi is a film üzenete? Hogy nem baj, ha agyatlan, életképtelen hülyék vagyunk, akik rühellik egymást, akkor is csináljunk gyereket, mert milyen cuki lesz?
Az egyetlen + pont Lisa Kudrownak jár, aki különösen azért tetszett, mert 50 évesen nem akar 20-nak kinézni, még a vásznon sem. Õ volt az egyetlen életszerû karakter.
Volt már pár ilyen történet, ahol vadidegen emberek kerültek olyan helyzetbe, hogy meg kellett ismerniük egymást, nem is egy ilyen volt már, de ennél mindegyik sokkal jobban sikerült.
Ez sajnos mellément.
10/10
Gina525 2017 aug. 13. - 21:20:13 10/10
Nem értem miért húzzátok le ennyire ezt a filmet, nekem kifejezetten tetszett! Tudtam azonosulni a nõi fõszereplõvel, meg igazándiból mindenkivel, aki az asztalnál ült. :-)
1/10
bundi8 2017 júl. 22. - 18:17:21 1/10
15perc után kikapcsoltam, maximum 16 éves korig ajánlott, 10/1
1/10
Károly Keresztesi 2017 júl. 11. - 11:43:37 1/10
Húúú, ha jót akarsz magadnak akkor nem nézed meg ezt a filmet!
Ha két szóval kellene jellemezni akkor a \"tömény unalom\" lenne a legmegfelelõbb.
Lehet velem van a baj, és csak én nem látom ebben a vígjátékot, de hogy ebben a filmben kevesebb a poén mint a Kósa Lajos sajtótájékoztatójában az is biztos.
A legviccesebb jelenet amikor az Indiai gyerek a szék mellé ül. (komolyan ez a legjobb poén, amin persze nehéz nevetni, de gondoltam kiemelem a legviccesebb részt)

A film gyakorlatilag semmirõl nem szól, még csak az esküvõrõl sem mert a jelenetek 20% játszódik csak a bálteremben, a maradék, a WC-ben, a szállodai szobában és az erdõben.
A film végig olyan jelentéktelen történetekbõl tevõdik össze, hogy ha bármelyik részt kihagyták volna, attól nem lenne kevesebb a film. Igaz az egész film egy jelentéktelen alkotás. Nincs a filmben semmi amit meg kellene oldani, nincs konfliktus, nincs igazi szerelmi szál. Nincs ebben semmi pár jelentéktelen párbeszéden kívül.


Végszó: NE NÉZD MEG! Ha mégis megnézed NE ADJ KI ÉRTE PÉNZT!!!!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu