A bába

Bakancslistához adom
Kätilö
15 éven aluliak számára nem ajánlott finn-litván dráma, 119 perc, 2015

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Finnországban dúl a lappföldi háború 1944-ben. Helena, a bába találkozik Johannessel, a finn-német SS-tiszttel. Vonzódik a titokzatos idegenhez, és követi őt a hadifogolytáborba, ahol szolgál, és ahol nővérként kezd dolgozni, mígnem vad és szenvedélyes kapcsolat alakul ki köztük. Amikor a háború elválasztja a szerelmeseket, megállapodnak, hogy majd újra találkoznak. Helena és Johannes mindent megtesz, hogy visszataláljanak egymáshoz, a szerelemük olyan erős, hogy mindent nehézséget legyőz.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
benvenuto1 2017 febr. 06. - 11:32:34 10/10
Klasszikusnak mondható szerelmi történet, egészen máshogyan elbeszélve. Zseniális színészi alakítások, nagyon feszült, mégis néha ironikus jelenetek, az északi világ furcsa észjárásával, figuráival. Képei drámaiak. Abba pedig belegondolni is borzalmas, hogy mindez meg is történt a második vhban.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu