A bodzavirag illata

Bakancslistához adom
Der Duft von Holunder
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus film, 90 perc, 2010

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Sofie Möller
Agnes Möller
Sevenig atya
Schröder kisasszony

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
luci87 2019 aug. 29. - 16:53:09
Meglepöen jo kis film,könnyű,romantikus,ahogy irják is!Aki szereti a műfajt,ajánlom megnézésre!
luci87 2019 aug. 26. - 11:33:42
En ezt találtam rola:
Sofie Möller visszatér abba a kis faluba, ahol felnőtt, hogy eltemesse a nagymamáját, aki valójában felnevelte és eladja az üresen maradt házát. Sofie édesanyja orvos és annak idején a karrierjét választva hagyta a nagymamára a gyermekét.

Később Sofie is elment innen, hogy megvalósítsa álmait. Hamburgba költözött, ahol tisztelt, de egyben rettegett étterem kritikussá nőtte ki magát. A munkájában sikeres és elismert Sofie a magánéletével már nem lehet ennyire elégedett. A barátja elhagyta és most magányosan, emlékektől összezavartan tér vissza ifjú kora helyszínére. Belecsöppen a helyi életbe, gyerekkori ismerősei még megvannak és az akkori időszakban legjobb barátjának számító Tom Sommer felajánlja a lánynak a segítségét. A találkozás azonban olyan érzéseket ébreszt fel, amely túlmutat egy egyszerű barátságon. Vajon van-e arra lehetőség, hogy a lány itt találja meg a boldogságot?
luci87 2019 aug. 26. - 11:30:17 Előzmény Arianell
Köszi!!!
Arianell 2018 okt. 17. - 18:16:53
Sofie Möller hamburgi étteremkritikus minden vendéglátós réme. Magánélete sajnos nem olyan sikeres, mint a karriere. Nemrég hagyta el a barátja, hamarosan pedig meghal imádott nagyanyja, Helena. Édesanyjával, aki szerinte őt mindig elhanyagolta, Brunsdorfba utazik a temetésre. Megérkezése után nem sokkal találkozik régi barátjával, Tom Sommerrel.
napraforgó 2018 okt. 08. - 19:41:50
Tartalomismertető????