A bolygó neve: Carpathia

Bakancslistához adom
Outcasts
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol drámasorozat, 50 perc, 2010

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A sorozat 2040-ben egy nemrég felfedezett bolygón játszódik, és az itt letelepedő földi emberek életéről, dilemmáiról, érzelmi problémáiról szól. Ez a bolygó most az otthona azoknak az embereknek, akiknek sikerült megmenekülniük a Földről. Itt esélyt kapnak az újrakezdéshez, csak emlékezniük kell azokra a leckékre, amelyeket a Földön tanultak.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
aluar 2015 márc. 16. - 16:20:02 Előzmény lebel
Nagyon orülok,hogy egyetértünk,jo lenne,ha minél tobben néznének ilyen filmeket,mint ez.
Koszonom szépen az ajánlott filmet,feltétlen meg fogom nézni!
Üdv.
Aluar
10/10
lebel 2015 márc. 14. - 03:07:10 10/10 Előzmény aluar
TELJESEN IGAZAD VAN "aluar"! TÉNYLEG NAGYON JÓ EZ A FILM. ÉS IGEN, IGAZAD VAN, HOGY EMBERI HELYZETEK, VALÓDI SZEMÉLYEK VANNAK BENNE. A SCIFI-SÉG ARRA HASZNÁLÓDIK, AMIRE VALÓ: HOGY OLYAN HELYZET(EK)ET HOZZON LÉTRE, AMILYENBEN MÉG EMBER NEM VOLT, AMIT NEM LEHETNE EGY JEKENKORI SZITUBAN LÉTREHOZNI, HOGY ITT LÁSSUK, MILYENEK IS LENNÉNK. A SZEREPLÕK IS NAGYON JÓK, NAGYON VALÓSÁGOSAK. MINDEGYIKBEN LÁTOD A HIBÁJÁT, HIBÁIT, DE AMIKOR HELYZET VAN, "OTT VANNAK", ODA TESZIK MAGUKAT (AKÁR LELKI ÉRTELEMBEN IS). JÓ MESSZI VANNAK A SABLON-DURRBELE AKCIÓS FILMEK FEKETE -FEHÉR MÛANYAG-SZEMÉLYISÉGEITÕL! ÉS JÓL JÁTSZANAK A SZÍNÉSZEK. SZÓVAL HITELES AZ EGÉSZ FILM.
ÉS IS TALÁLTAM EGY A FENTI SZEMPONTOKBÓL TALÁN HASONLÓNAK NEVEZHETÕ, DE EGYÉBKÉNT MÁSJELLEGÚ SCIFI MINISOROZATOT A 'SOROZATBARÁT' NEVÛ ONLINE-FILMNÉZÕ OLDALON, GONDOLTAM IDEÍROM NEKED, HÁTHA NEM ISMERED, ÉS AKÁR TETSZHET IS. AZ A CÍME, HOGY "FIREFLY - SZENTJÁNOSBOGÁR". SZINTÉN A FÖLD LAKHATATLANNÁ VÁLÁSA UTÁN A VILÁGÛR KÜLÖNBÖZÕ GALAXISAINAK BOLYGÓIRA KITELEPÜLÕ EMBERISÉGRÕL SZÓL. ÍME A LINK:

http://www.sorozatbarat.guru/video/series/284/Firefly_-_A_szentjanosbogar_online_sorozat

FIGYELEM, FONTOS! HA MEGNÉZED, NE A 00. RÉSSZEL KEZD, MERT AZ A SOROZAT ALAPJÁN, JÓVAL A SOROZAT LEFUTÁSA UTÁN KÉSZÜLT MOZIFILM! IDÕRENDBEN A SOROZAT UTÁN VAN (NAGYJÁBÓL) A CSELEKMÉNYE. NÉHOL PÁRHUZAMOSAN.
SZÓVAL A FENTI LINK MÁSODIK HELYEN LÉVÕ 1.ÉVAD 1-2. EPIZÓDDAL KEZDÕDIK EGY 85 PERCES "PILOT"-RÉSSZEL.
A 00. MOZIFILMET A VÉGÉN ÉRDEMES MEGNÉZNI! (ÚGY MINT AZ X-AKTÁK ESETÉBEN, HA ISMERED - AMIT BIZTOSRA VESZEK :-)
NÁLAM MINDKETTÕ 10*-OS. ÛDV, ÉS JÓ SZÓRAKOZÁST!
LEBEL
aluar 2013 júl. 10. - 14:20:19
Nagyszerû film.Igényes,színvonalas,pontosan olyan sci-fi,amilyennek egy scifi-nek lennie kell.
Attól,hogy a jövõben játszódik és egy másik bolygón,attól még teli van emberi jellemekkel,sorsokkal,és csak annyi benne az akció,ami a történetbe nagyon kellemesen belefér.
Interneten most nézem és teljesen véletlenül akadtam rá,sõt,sajnos látom,hogy nem lett folytatása sem.
Valahol elkeserítõ,hogy végre egy film,ami nem a mostani szokványos akció-ölekedõs sci-finek álcázott,felületes nulla,hanem van tartalma,cselekménye,á,kár is folytatnom..
Nem megy a tv-adókon,nem lehet róla hallani,olvasni,hozzászólás minimális,a kutya sem foglalkozik vele...
Én ilyen filmeket szeretnék nézni,és elszomorít,hogy ha van is egy,akkor nem is lehet róla hallani...
9/10
mkcmagico 2013 márc. 28. - 21:30:59 9/10
Bár most látom, hogy 2011-es gyártmány... és sajnos csak egy évad.. :(
9/10
mkcmagico 2013 márc. 28. - 21:25:03 9/10
A kedvenc sorozatom! ( az egyetlen amit nézek :) ) Igényes, a karakterek jelleme fontos. Minden részben meglepõdünk valamin... ha majd ideér, akkor nagyon felkapják majd szerintem, de van is miért...
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu