A bosszú mocsara

Bakancslistához adom
Fait Accompli
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 94 perc, 1998

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Nem mindenki kerül ki élve, aki ide bement... Frank (Michael Madsen) nem egyszerű bűnöző, hanem a voodoo lelkes híve. Testvérét a legutóbbi akciójukban egy rendőr lelőtte és hogy bosszút álljon, ördögi tervet eszel ki. A helyi voodoo királynő, Quenne-től lopott pénzt használja fel csalétekként: egymillió dollárt, amelyen halálos átok ül. Az átok lassan hatalmába kerít mindenkit. A rendőr, feleségével, halálos autóbaleset áldozata lesz, és legkisebb fiuk is rejtélyes körülmények között hal meg. Nagyobbik fiuk bosszúvágytól fűtve Frank és a pénz nyomába ered, így rátalál annak szeretőjére, Jezzebelle-re, aki szintén ráhajtott az elátkozott pénzre. Együtt menekülnek Frank bérgyilkosai elől, és lassan egymásba szeretnek. Quenne tudomásukra hozza, hogy A.J. öccsének halála visszafordítható, ha sikerül megállítaniuk Frank-et.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
danek87 2021 dec. 10. - 09:35:03 2/10
Elcseszett volt így hogy a vudu-t egy földhözragadt thriller sztoriba ültették.A rossz színészi játék már csak rontott ezen az amúgy is koherenciátlan filmen.Több jelenet között nincs összefüggés,ok-okozati viszony.

SPOILER:

-Madsen a kis semmitmondó monológja után hogy szabadult a börtönből?!Egyáltalán...az sincs kifejtve hogy került be?!
-Az irodájába bemegy valami vudu varázsló,majd seperc alatt köddé válik...Hogy és miért?!
-A csaj a gyerekkel leugrik a hídról a vízbe,a rosszfiúk meg bambán néznek de nem mennek utánuk....nem tudnak úszni vagy félnek hogy vizesek lesznek?!
-Madsen levág a csávó hajából majd a kezében elég WTF? varázsló ?!
-A csaj a végén megmenti a srácot és se szó se beszéd lelép...egy viszlát se?!

Még napokig sorolhatnám...fölösleges

SPOILER

Olyan átgondolatlan a dramatur.....jaa az nincs is.A szar filmeket is legalább értem,mert nem félinformációkat közöl,de itt amellett hogy ez szar sok jelenetet érteni sem lehet..Nekem 2/10
1/10
Rahar 2010 febr. 24. - 21:06:09 1/10
Ez egy nagyon gyenge film, nekem egyáltalán nem tetszik, unalmas alaptörténet, kiszámítható cselekményvezetés, buta párbeszédek, közepes képi megvalósítás és változó színészi munka jellemzi. Ezt kár bárkinek is megtekinteni, borzalmas az egész film, 10 pontból 1 pontra értékeltem.
Kendy 2008 jún. 27. - 23:57:11 Előzmény gehenna
Igen szerintem is az!
:)
Imádom Michael Madsen-t!!!!!
Régebben leadták már ezt valamelyiken és akkor megnéztem és tetszett.
gehenna 2008 febr. 09. - 13:29:32
jó ksi film