A csillagjegyek ura

Bakancslistához adom
Le Maître du Zodiaque
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia-belga-svájci minisorozat, 2006

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Bizonyára sokan emlékeznek Csillagjegyek című sorozat törékeny szépségű fiatal hősnőjére, Estherre, akit a tekintélyes Saint-André család felnőtt lányként fogadott a köreibe. Jelenlétével azonban titokzatos sorozatgyilkosság vette kezdetét, s a gyilkos minden alkalommal egy csillagjegy szimbólumával üzent. Izgalmas fordulatok után fény derült a "csillagjegyes gyilkos" kilétére: Esther ikertestvére, a méltatlanul mellőzött Mathias állt bosszút a famílián. A sorozat folytatásában kiderül, hogy a bűnös felkutatásával korántsem zárultak le a csillagjegy jelképrendszere alapján elkövetett rejtélyes gyilkosságok. Történetünk befejezése óta két év telt el. Mathiast letartóztatták, Esther New York-ba költözött, s az FBI-nál dolgozik, amikor anyja aggódó kérése ellenére is úgy dönt, hazamegy az ikertestvére perében tanúskodni.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Esther Delaître
Antoine Keller
Mathias Rousseau
Pierre Saint-André

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
k11zoltan 2022 júl. 09. - 22:52:29
Keresem!
Ha valaki feltöltené, hálás lennék.
Rés Sarolta 2015 júl. 27. - 21:38:29
Honnan lehetne letolteni ezeket a reszeket, az elso 2004-es evadot lattam, de ezeket sehol nem talalom? Koszonom szepen elore is
Járgány 2012 szept. 24. - 08:48:03
De jó lenne, ha az M1 újra vetítené, ha már az elsõ évadot levetítette, sokak nagy örömére...!!
ginnyd 2007 nov. 06. - 20:26:15
Hello!
Nagyon örülök,hogy megint leadják,mert legutóbb én is lemaradtam a végérõl. Mivel nem tudtam,hogy szombaton lesz. DE most majd megtudom..jobb késõn mint soha. :)
RachelGreen 2007 okt. 03. - 22:47:44
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nagyon szeretném megszerezni Frédéric Porte, a Csillagjegyek zeneszerzõjének a filmben elhangzó dalait. Ha valaki tud, kérem ezen a fórumon jelezze felém, melgepinek szánnám egy kedves ismerõsömnek, és ezzel nagy örömöt tudnék szerezni neki. Elõre is köszönöm!! Minden jót Nektek!
ozsu58 2007 ápr. 04. - 21:49:45 Előzmény hengergóc
Sajnos énis lemaradtam az utolsó részekrõl....énis örülnék neki ha valaki leírná, hogy mi volt benne?! Elõre is köszi,,
hengergóc 2007 márc. 20. - 07:04:02
Én nem tudtam, hogy szombaton lesz az utolsó rész (jobban mondva az utolsó KETTÕ!), az újságban nem volt benne, nagy bunkóság nem meghirdetni jó elõre, hogy mûsorváltozás lesz.
Szóval ezt a két részt nem láttam, le tudná valaki írni, hogy mi volt benne?
Köszönöm.
jkovats 2007 márc. 16. - 21:31:45 Előzmény andrea1
Valaki segítsen nekem!!!
Néhány rész hiányzik a sorozatomból (Csiilagjegyek, nem pedig a Csillagjegyek Ura...) és nagyon nagyon nagyon kéne.... 1 7 8 9 ha jól emlékszem, de nem vagyok benne biztos... Sebaj. Lényeg, hogy aki tud segíteni, az MSNen a j_kovats@hotmail.com címen elér. Segítsetek nekem!!!
Köszike! :D
andrea1 2007 márc. 13. - 19:14:47
Sziasztok!

Ha valaki felvette az utolsó két részt az kérem jelezze, mert nagyon szeretném megnézni. A postaköltséget és a kazetta díját kifizetem csak valaki küldje el nekem.
noi 2007 márc. 13. - 18:14:42
Hello!

Valakinek nincs meg véletlenül az utolsó két rész?
Nem tudtam, hogy akkor adják, és így nem láttam.
De az nagyon jó lenne, ha valaki letudná írni a tartalmát a két résznek - ha lehet akkor ne röviden. Köszi!
Pheia 2007 márc. 12. - 05:40:11
Én végig abba a hitbe ringattam magam, hogy Esther Grace lánya és kész. Egy kicsit azér az unokatesójára is üthetett, nem? Htt, a végén Cecile teste... durva volt. Nekem egy icipicit jobban tetszett az elsõ sorozat.
Leen 2007 márc. 11. - 19:19:21
Szerintem is tutkó lesz folytatása. De milyen nagy volt ez a fordulat a végén! Bár amikor mutatták Cecile-rõl azt a régi képet, akkor már sejtettem, hogy Esther azért hasonlít rá,mert õ az anyja.
Pheia 2007 márc. 11. - 08:08:42
Jah,és még valami: TUTI hogy lesz folytatása. Elvégre ott az a fénykép a végén, hogy hamarosan találkozunk. Nem tudom, hogy most Eva és Mathias kit fognak megölni, melyik családot irtják ki, de sztem ha lesz folytatás, az lesz a legdurvább. Gondoljunk csak bele: a két iker, a Csillagjegyes és a Csillagjegyek Ura együtt pusztít. De jó lenne!!!!!
Pheia 2007 márc. 11. - 07:55:46
Hát vége. Nekem aaaaannyira tetszett ez a sorozat is. Az elõzõt is láttam, a Csillagjegyeket. De ez az utolsó rész nagyon sokkolt. Hogy Esther nem is Esther, hanem Eva Esther... erre végképp nem számítottam. Mondjuk ezér is imádom annyira. Sejtettem h van valami Eva körül, de azér hogy õ a csillagjegyek ura. Ez sok volt. Ne röhögjetek ki, nekem végig Lea volt a tippem. Csak azér, mert hipnotizálhatták végülis õt is, és mondjuk bosszút akart állni, hogy a szerelmét (Mathiast) elkapták. De aztán mikor õt is elrabolták ez is kiesett. Sztem irtó izgi!
brill 2007 márc. 09. - 08:53:41
Már nem Keller a tippem, de a nyomozásban hozzá nagyon is "közelálló" személyre gondolok, neki bizony komoly indítéka van!
jaina potter 2007 márc. 08. - 20:31:22
Csak hozzátenném, hogy az amerikaiak terroristákkal nem tárgyalnak, túszejtõkkel pedig igen. Külön embereket alkalmaznak a rendõröknél és az FBI-nál, akik direkt arra vannak kiképezve, hogy kihozzák a túszokat (lásd egy vagon amerikai film, valami rémlik egy Kevin Spacey - Samuel L. Jackson mozival kapcsolatban is, ami direkt ilyen túsztárgyalókról szól).

Kellert pedig verjétek ki a fejetekbõl, mint a Csilagjegyek urát. Nofrit-nak igaza van: egyértelmû, hogy ki a gyilkos, az akire nem gondoltok. És azt tényleg csak mellékesen jegyzem meg, hogy Esther sem az, akinek látszik.
lina_ 2007 febr. 05. - 17:47:12
én is kellerre tippelek, mégpedig alaposan...de nem lövök le semmit, mert lehet hogy rosszul sejtem, mindenesetre a <a target="_blank" href="http://maitreduzodiaque.tf1.fr" title="http://maitreduzodiaque.tf1.fr">maitreduzodiaque.tf1.fr</a> hivatalos honlapon sok spoiler van, annak is aki nem tud franciául. pl a Les Personnages-menüre kattintva a piros fára ha rámész egy komplett családfát ad ki, de ebben sok a spoiler...csak saját felelõsségre menjen a hiv honlapra aki kíváncsi rá.
jaina potter 2007 febr. 01. - 07:47:38 Előzmény brill
Felügyelõ? Kellerre gondolsz? Sajnálom, de akkor kiszúrtad az egyetlen pasit, aki nem lehet. Keller oda meg vissza van Esterért, és élete egyetlen célja, hogy elkapja a Csillagjegyest, így szívszerelme megszabadulhat a múlttól (és persze így övé lehet a csaj). :))
Vagy Trammel felügyelõre gondolsz? Mert õérte bizony nem tenném tûzbe a kezem... Azt tudom, hogy róla még egy pár érdekes dolog ki fog derülni.
brill 2007 jan. 24. - 12:59:51
Az elõzõ sorozat is nagyon tetszett, de ezt is örömmel várom! Kár, hogy annyit kell várni a következõ részre!:(
A franciák tudnak jó krimisorozatokat készíteni!! A Csillagjegyek elsõ szériája elõtt volt egy másik remek sorozatuk: Vérvörös nyár
Az is izgalmas volt.
Egyébként az elõzõ részben volt egy tippem, hogy a felügyelõ a lehetséges gyilkos, akkor ez nem jött be. De most is hajlok arra, hogy õ áll a háttérben. Bár a következõ epizód tartalmát olvasva elbizonytalanodtam.
nofrit 2007 jan. 23. - 11:00:58 Előzmény jaina potter
Egyértelmû, hogy ki a gyilkos, és még se gondolnánk róla azt. Túlságosan vakok vagyunk... De a végére kiderül;) Úristen, ezen a héten nem lesz :(:(
Összes hozzászólás