A Föld utolsó órái

Bakancslistához adom
Earth's Final Hours
kanadai sci-fi akciófilm, 84 perc, 2011

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

A világűrből ismeretlen eredetű, óriási energiasugarak érik el a Földet, amelyek a teljes bolygóra és bioszférára pusztító csapást mérnek. Sok embert halálosan megsebesítenek, a Föld forgása megszűnik, a bolygó mágneses erőtere szintén megsérül, így végzetes következményekkel járnak az emberiségre nézve is. A végkatasztrófa elhárításáért folytatott küzdelemben az egyetlen megoldásnak látszik, ha sikerül az Egyesült Államok és Ausztrália régebbi műholdjait szinkronizálva aktiválni. Azonnali és összehangolt akció indul bolygónkért és az emberiség túléléséért.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
pixma1 2017 júl. 02. - 15:16:41 1/10
Hû, micsoda B film volt :DDD,

ne nézzétek meg, felesleges idõpocsékolás
olahmiki1959 2017 jún. 15. - 19:33:28
Jujj!
Ez tényleg ilyen rossz?
3/10
stupek2 2015 nov. 08. - 11:07:09 3/10
A cím alapján azt hittem ismeretterjesztõ film lesz. Aztán a szereplõk feliratnál sejtettem, hogy nem. Próbáltam komolyan venni, de nagyon gagyi film a sok hibái miatt:
Spoiler:
Hülyeségek a filmben:
-FBI számonkéri egy tudóstól, hogy mit csinál.(Holott magánterületen ténykedett, amihez nem kell engedély)
-Az ûrbõl tárgyak esnek le, de senki nem azt nézi hová fog csapódni, hanem hátatfordítanak és szaladni kezdenek, persze, hogy eltalálják õket.
-A helyszínre érkezett tudósnõ a tudós számítógépét keresi, de azt az FBI-os már odaadta a fõnökének.(Aki egyébként ott sem volt, sõt 6 óra alatt ér oda, akkor hol a számítógép? Egész film alatt azt keresik)
-Lézersugarak lövellnek a földbõl az ég felé, de a tudósnõtõl párszáz méterre senki nem lát semmit. Sõt neki is úgy jelenti valaki telefonon (?) holott õ látta!
-Az útból a lézer kivág egy darabot, emiatt meg is állnak autóval, majd utána továbbmennek, de akkor már nincs kivágva az útból egy darab, hiszen akkor belementek volna autóval.
- a tudósok egy felfújható föld mintázatú labdán szemléltetik az eseményeket.
-Az ügynök azt mondja a fiának tûnjön el a helyszínrõl, mire az ottmarad!
-idõvel az egész fantasztikusfilmnek tûnõ valami átmegy tulajdonnevek, földrajzinevek felsorolásába, így érthetetlen lesz a film, nem tudom mikor-kirõl beszélnek.
-tudós mondja: A 20 évvel ezelõtti mûhold régi rendszereken alapul, ami flopy lemezekre készült, emiatt nem tudjuk elindítani. (Hülyeség: a flopy rendszer egy tároló, -mint ma a memóriakártya- és nem egy meghajtó program. )
-Érdekes, hogy amikor a föld megmentése a feladat, akkor fontosabb egy lõtt seb bekötözése!
-A film grafikája alapján „átlõttek” a földön egy lézersugarat! (Mi lett a magmával?)
1/10
Venos 2015 júl. 01. - 20:25:12 1/10
Akár jó film is lehetne, de bármilyen helyszínen folyik a történet, olyan mintha a viharos tengeren lennénk és ezáltal folyamatosan billeg a kamera ha kell, ha nem.
Így lesz ez egy igazi nézhetetlen katasztrófa film.
Csak az próbálkozzon vele aki bírja ha rángatják elõtte a tévét miközben nézi.