A híd

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 55 perc, 2023

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Egy távoli vadonba érkezik 14 különböző adottságokkal rendelkező ember, hogy belevágjanak életük nagy kalandjába. Egy közös van bennük: mindenki a fődíjért jött, aminek eléréséhez meg kell építeniük egy 250 méteres hidat, modern eszközök és segítség nélkül. A híd elkészüléséhez stratégia, bizalom és együttműködés kell. Vajon hogy alakulnak az alapvető emberi és morális viszonyok, ha a végén csak egy valaki viheti el a fődíjat? A csapat vagy az egyéni érdek lesz erősebb? Egyáltalán, teljesíthető a feladat?

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
Kommentátor 2023 szept. 12. - 15:28:27
Amikor olvastam, hogy az HBO is realityt készít, teljesen felháborodtam, mi szükség van erre még itt is. Aztán mindenhonnan jöttek a hírek, hogy hú ez mennyire jó, a Híd megújította a műfajt, stb. Ezért úgy döntöttem megnézem.
Igazából nem értem mitől lett ez különb, mint a többi valóságshow. Ok, nincsenek benne olyan primitív amőbák, mint a VV-ben, vagy a többi dugós műsorban. Senki nem mutogatja sem a csöcsét, sem a pöcsét (bár némely cicalány elég lengén volt felöltözve). De egy Survivor szerű műsortól szerintem csak annyiban különbözött, hogy ez nem nap adás volt, ezért nem nyújtották olyan sokáig, és emiatt kevesebb volt a konfliktus. És nem valamelyik egzotikus szigeten játszódott, hanem Erdélyben.
De valójában ez is egymás fúrásáról, átveréséről szólt (főleg a két színész srác révén), csak a rövidebb műsoridő miatt, kevesebb jutott belőle. És ez is ugyanolyan megrendezett volt, mint a többi reality. Nem véletlen, hogy pont a két színész generálta a legtöbb feszültséget.

Megszámolta valaki, hogy Janka mennyi pénzt osztott szét? Én úgy tippelem, kb. a nyeremény felét, de nem számoltam.