A húsvéti küldetés

Bakancslistához adom
Easter Under Wraps
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus film, 85 perc, 2019

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Erin egy nagy csokicég marketing igazgatója. A csökkenő eladások miatt úgy dönt, álruhát öltve próbálja kideríteni annak okát. Veronicának kiadva magát találkozik a csokoládé-készítő Bryannel, aki elmondja, hogy az automatizáció megöli a kreativitást, és emiatt fordulnak el tőlük az ügyfelek. A nő izgatott lesz a férfinak a húsvéti termékekről alkotott elképzelése miatt. A munkamegbeszéléseik egyre bensőségesebbé válnak, és miközben próbálnak új dolgokat kitalálni, közel kerülnek egymáshoz.

Stáblista:

Szereplők

Erin Cavendish
Bryan Bailey
Foster Cavendish
Susan Enright
Lyla Purdy
Carter Daron

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
dandelion83 2020 okt. 24. - 11:24:14 7/10
Könnyed, romantikus film, a maga kategóriájában közepesnél kicsit talán jobb. Semmi újat nem mutat, kiszámítható, de kikapcsolódásnak megfelel.
3/10
sexykex 2020 júl. 31. - 10:41:12 3/10
25 évvel ezelőtt egy ennyire egyszerű, Hallmark színvonalú film nem kerülhetett volna be az HBO kínálatába. A mai gyenge filmtermés, a kibővített műsoridő, vagy anyagi természetű okok miatt ugyanolyan primitív mozicsatornává süllyedt, mint az összes többi.
Nem mondom, hogy nézhetetlen A húsvéti küldetés – különösen Fiona teszi vonzóvá – de sajnos fogpaszta reklám színvonalon mozog. Tojáskeresés után a gyerekek összedugták a buksijukat és megszületett a film forgatókönyve.