A jogosult

Bakancslistához adom
The Entitled
16 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai thriller, 91 perc, 2011

Értékelés:

57 szavazatból
Szerinted?

Paul Dynan (Kevin Zegers) élete teljesen felfordul, amikor úgy dönt, hogy elrabol három ismert fiatalembert és fogva tartja őket váltságdíj ellenében. A három fiatal mindenáron szabadulni szeretne, s Dynannek igencsak össze kell szednie magát, ha meg akarja akdáylozni a szökésüket.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
John Falcon 2019 dec. 03. - 18:00:06 1/10
Beteg, beteg beteg... az is aki kitalálta és elkészítette, és az is aki ezt képes élvezni...
tortura 2016 júl. 26. - 18:54:30 Előzmény proklima
Valahogy én is így gondolom. Láttam már párszor ezt a filmet, de azt hiszem, még meg fogom nézni. Megunhatatlan, még akkor is, ha már tudom, mirõl szól.
proklima 2015 szept. 05. - 06:19:46
Tetszett a film.
Nem kimondottan szokványos történet, s a srác tényleg zsenálisan építette fel az akciót (" a tökéletes bûntény").
A 10-es skálán 9 pont.
tortura 2015 júl. 26. - 10:55:39 Előzmény wowow
SPOILER!!!

Igen,az egyik oka az, hogy ezért lõtte le, hogy keménykedjen.
A másik az, hogy nem volt százas ez a csaj, egy frusztrált, csóró kis idióta csaj volt, akinek életében még soha semmi nem sikerült, ezért a gazdagokat kell utálni. (mintha ezzel bármi gondja is megoldódott volna). Ehelyett az isten barma levágta az aranytojást tojó tyúkot....
A srác frankón kiagyalta a sztorit meg kell hagyni.
Ugyanakkor az alant szólónak is igaza van, hogy akárhova utaltatja a pénzt, annak nyoma van. Csak a cash-nek nincs.
wowow 2014 jún. 05. - 21:35:34
Jó volt a film, végig lekötött. Ajánlom másnak is.

Egyetértek az egyik elõttem szólóval, hogy kissé kidolgozatlanok voltak a szálak. --SPOILER-- Nem volt érthetõ számomra, hogy a csaj miért lõtte le az egyik túszt. Hacsak nem az volt az ok, hogy keménykedjen. Továbbá a vége eléggé hibázott szerintem, mert nem ismerték fel a fõkolompost. Igaz, hogy nem látták, amíg rabságban voltak, de a hangját hallották. Szóval a hangja alapján fel kellett volna ismerniük a srácot.
9/10
Gina424 2013 szept. 17. - 20:04:21 9/10
SPOILER

Az viszont nagyon zavart, hogy szerintem nincsen olyan bankszámla, amit nem lehet tíz perc alatt lenyomozni. Ez ellentmondás a filmben.
9/10
Gina424 2013 szept. 16. - 22:22:58 9/10 Előzmény Kaktuszné
Nekem nagyon tetszett ez a film. Végre nem a sok klisé egy csokorba kötve. Izgalmas volt, és váratlan.

SPOILER

Nem értek veled egyet. Szerintem ez nem logikai bukfenc. A srác sehol nem akarta magát ártatlan szendének beállítani, akit a sors kényszerített bele ebbe a helyzetbe. Inkább azt éreztem, hogy 1. jó oka volt arra, hogy megtegye - az anyjának még a gyógyszerére sem volt pénze (Márpedig aki egy játékban mindig vesztes, az egy idõ után vagy elkezd csalni/lázadni, vagy addig harcol, amíg megváltoztatják a játékszabályokat. 2. gyûlölte ezeket a srácokat, azért, ahogy gyerekkorában bántak vele. Ennek ellenére õket nem akarta bántani, csak a pénzre hajtott. De azért a bosszú elég rendesen benne volt a dologban. 3. a csaj meg a srác - a bûntársai - õket csak eszköznek tekintette. Elõre bekalkulált áldozatok voltak. Ha elõre eltervezte, hogy végez velük, akkor érthetõ, hogy nem érzékenyült el túlságosan, amikor az események az elõre megjósolható módon alakultak.
Viszont az biztos, hogy volt hidegvére, mert amikor a csaj lelõtte az egyik fiút, hát az nagyon gázos volt, majdnem borult a terv. Akkor is, amikor megszöktek...
8/10
gimbiikeeh 2013 máj. 31. - 22:52:39 8/10
Egész jó film volt. Rosszra számítottam, kellemes csalódás ért. Végig izgalmas, jók voltak a csavarok is. Simán nézhetõ.

8/10
6/10
bj029 2013 máj. 05. - 00:14:17 6/10
Azt kell, hogy mondjam: Igazán remek film! Azért a 7 sok lenne, 10/6!
Kaktuszné 2013 jan. 29. - 00:02:46
Hm, nagyon érdekes film volt. Nem éppen klisé. Jók voltak a csavarok, bár egy cseppet kidolgozatlanok...Mindenképpen izgalmas volt, érdemes megnézni.

***SPOILER***
Igazából a legjobban nekem az hibádzott az egészben, h a srác elõadta nekünk itt az ártatlant, aki rákényszerült, h pénzt szerezzen, hisz az anyja beteg, a házukat meg elveszik...mégis a film végén, a srácnak nagy élvezettel mesélte, h milyen szemét módon b*ta át, õket...sõt a lányért sem hullajtott egy szem könnycseppet sem...
Szóval igazából egy nagy rohadék volt, ezt egy kicsit elbaltázták.
***SPOILER vége***
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu