A karácsony igazi öröme

Bakancslistához adom
Holiday Rush
7 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 93 perc, 2019

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Amikor egy egyedülálló apa elveszíti rádiós állását röviddel karácsony előtt, neki és négy elkényeztetett gyerekének meg kell tanulnia, hogy mi a valódi boldogság.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Szereplők

Roxy Richardson
Paula Williams
Jocelyn 'Joss' Hawkings
Rashon 'Rush' Williams
Marshall Stone
Aunt Jo Robinson
Reginald Miller

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
dandelion83 2019 dec. 08. - 06:52:17 7/10
Nekem tetszett, minden benne volt, amit egy könnyed karácsonyi filmtől vártam. Hozta magával a karácsonyi hangulatot, a szereplők szerethetőek voltak, a történet kiszámítható volt, de egy kis tanulság így legalább belefért.
2/10
Rojita 2019 dec. 03. - 23:08:52 2/10
Annyira speciálisan amerikai, annyira művi forgatókönyv, h nem is értem, h került ez a karácsonyi film Mo-ra. Ez az a kategória, h „biztos nem kellett érte fizetni, csak egy üres filmes dobozt kellett adni érte”, ahogy egy régi vicc mondta.
Lehet, h Amerikában kellene élnünk, h elhiggyük a film valóságtartalmát és lehet, h a feketebőrű színészek között van, aki már híres énekes, vagy híres komikus, nekem mindenki ismeretlen.
A történet, egy híres és jómódú rádiós-DJ, aki özvegy és négy elkényeztetett gyereket nevel és karácsony előtt hirtelen elveszíti állását. A megváltozott anyagi körülmények között, elveszítve régi, gazdag otthonukat, barátaikat, a család csak egymásra számíthat, h talpon maradjanak.
Nem vígjáték, de romantikus karácsonyi történet.