A kegyvesztett

Bakancslistához adom
A Fall from Grace
thriller, 120 perc, 2020

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Mikor a törvénytisztelő nőt férje meggyilkolásával vádolják, az ügyvédje hamar rájön, milyen hatalmas összeesküvés rejlik a háttérben.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Ruby77 2023 márc. 04. - 20:43:02 5/10
Azoknak van igaza,akik azt írják,hogy nem túl jó film . 5 pontot adok rá
4/10
danek87 2020 okt. 22. - 15:41:54 4/10
Tyler Perry-től ezt néztem meg előbb,majd utána a 2018-as Acrimony-t(magyar címén elvetemültség)
Nagyon hasonló a 2 film szerkezete,2 órásak,fekete színészekkel,film-noirokra jellemző flashback-es jelenetekkel mesélik el az alapsztori előzményeit.Viszont míg az Acrimony végig egy melodráma,addig a Kegyvesztett az első órányi melodráma után átmegy thrillerbe.Na de a filmek minőségéről.Tyler Perry-nek megvan az a varázslatos rendezői képessége hogy mindkét filmje nézeti magát,annak ellenére hogy percről perce kapjuk az életszerűtlen és logikátlan cselekedeteket és a szimplán erőtlen,de legtöbbször pocsékul túljátszott színészi alakításokat.Na de hogy maradjunk a Kegyvesztettnél

SPOILER KÖVETKEZIK

Hosszú és terjengős flashback jeleneteken keresztül ismerjük meg a gyanúsított viszonyát és kapcsolatát az áldozattal,a megismerkedésüktől kezdve a házaséletig.Erre kb 50 perc ráment de még azt mondom a film ezen része volt tűrhetőbb.Na de mikor műfajt váltott a film.Az életszerűtlen idiotizmus egy pár példája következik:
-A csaj még az 50-dik hazugságát is elnézi a férjének,noha ekkorra már ő is tudja hogy ha vele marad ki lesz forgatva a vagyonából
-A férj dőzsölve az ágyból csicskáztatja a nőt hogy hozzon neki hamutartót
-Mikor a saját házában meglepi a férjet hogy az dug a szeretőjével,még Őt zavarja ki a férj hogy ez magánszféra
-Felvétel volt róla hogy a faszi vette fel a pénzét,nincsenek jogi ismereteim,de biztos hogy mást is kezdhetett volna ezzel,minthogy inkább péppé lapítja a férj fejét..
-Apropó..péppé lapítás,baseballütővel 9-szer(megszámoltam) odacsap a férj addigra már lyukas labdára hasonlatos vérben tocsogó fejére hogy aztán a film egyik remek csavarjaként az visszatérhessen mindössze egy gézköztéssel átkötött kobakkal.
-Elzárják az elvileg jogot ismerő ügyvédcsajt mert a bíró figyelmeztetése ellenére durcisan 4x-re is idézteti a korábban már tanúskodott barátnőt(Biztos vaterán vette a diplomáját)
-A film órási csavarjai még hogy a barátnő és a férj,valójában anyja és fia,és egy remek összeesküvéselmélettel megemelték a téteket,miszerint őket több államban körözik,mivel életvitelszerűen űzik a csalásokat+ még vannak itt elrabolt nyugdíjasok is.Erre kb akkora szükség volt mint pl a fűrészben mikor kiderült hogy Jigsaw feleségének az anyjának a házvezetőnője is valójában Jigsaw segítője.

SPOILER VÉGE

Tehát akit nem zavar ha egy filmben tornyosulnak a logikátlanságok és az életidegen mozzanatok nézze meg de mindenki más szerintem hagyja ki.
1/10
Erospista 2020 ápr. 14. - 22:56:17 1/10
NAGYON FIGYELJETEK!
Csakis az nezze meg ezt a "filmet", aki elotte bevett egy par nyugtatot es mindenkepp kinozni akarja magat!! Annyira fos, szar, hugy, retek, hogy felidegesiti az embert. A vegen jottem ra, hogy ugy kell nezni ezt a moslekot, hogy 20 percet mindig bele kell tekerni, hagyni 30 mp-et.... es igy tovabb. Ugy jo, megvan 20 perc alatt. Komolyan. Ez a hulladek max 70 percbe bele kellett volna ferjen. 1 perccel se tobbe.
Szar a story, a legeslegelejetol santit az egesz, a foszerelo ferfi annyira rossz szinesz, hogy a Familia Kft-be boltosnak nem vennem fel.
Elkepesztoen idegesito amilyen lassan zajlanak az "esemenyek" ebben a tragyadombban. kb 90 percig SEMMI nem tortenik, es meg annyi se. A vegen majdnem elkezdene az ember izgulni, de ugye a bena forgatokonyv meg ezt az elmenyt is elba..., elcseszi. Az meg, ahogy a vege ossze lett hanyva, azt oktatni kene.... Mondjuk egy ilyen osszeokadott veggel megkoronaztak ezt a langyos fost.
Ha volna -10-es pont, azt erdemelne a reszemrol. Ez egy osszekuszalt Titanic, Egy becsuletbeli ugy, Furesz... a leggagyibb kiadasban.

___SPOILER___
Hagyjuk mar, hogy egy 2m-es majom elvesz egy 65 eves osszeszottyadt ven gorillat... Ertem en, de amikor ennyire kilog a lolab, az mar bosszanto. Kinek keszult ez a szar? Idosotthonban elo Alzheimereseknek?
Az nem baj, hogy ott van a felvetelen, hogy nem o vette fel a lovet?
Az nem szamit, hogy fel Amerika le van zarva a pincebe, a szajuk nincs bekotve, de egyik se kiabal, az osszes amerikai haz fabol van, a fingot is kihallani, nem 20 ember uvolteset... Szanalmas.
Agyon kellene verni a rendezot ott ahol van.
Nem is tudtam,hogy a gorillak feje ellenall a baseball utonek. A mama amilyeneket teljes erovel rabaszott a fejere, azzal egy garazs alapjat kibonotta volna. Az is hiheto, hogy a torpe nyanya jatszi konnyedseggel kirangatja a 130 kilos majmot.
...jaa, azt meg mar meg se kerdezem, hogy a 130 kilos homoki majmot a 80 eves anyja hogy vitte ki egyedul a pincebol. Haat de egyszeruu... addigra a 2 m-es pornosztar felepult, kiheverte a Stoke-ot, osszenott a koponyaja.. es erre eleg volt neki 1 ora. Azt kivanom a stabnak, hogy szarjanak sunt 1 hetig.
8/10
itsme1 2020 febr. 06. - 13:33:45 8/10 Előzmény NADAL14
Hányast adsz arra a filmre, ami nem indul jól?
1/10
NADAL14 2020 jan. 18. - 22:16:41 1/10
egy jól induló történetet tudtak ultra gagyivá zülleszteni ,kissé érthetetlen az egész...