A kelet hősei

Bakancslistához adom
Zhong hua zhang fu / Heroes Of The East
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott hongkongi akciófilm, 100 perc, 1978

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Egy kínai férfi elvesz egy japán nőt. A férfinek sikerül a nő egész harcművész családját megsértenie azzal, hogy kihívja feleségét párbajra. Be kell bizonyítania, hogy a kínai Kung-Fu van olyan jó, mint a Japán harcművészet: méghozzá hét párbajjal a legjobb japán mesterek ellen, akik a nő helyet válaszolnak a kihívásra.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Querelle82 2018 szept. 04. - 12:34:39
Lineáris cselekmény , a szereplők motiváltsága egyértelmű, a szövegmondás hibátlan, de az alkotás sava-borsát igazán a kifinomult színészi játék adja.
feketevipera 2015 ápr. 04. - 20:55:11
Nevetséges és bugyuta a sztori, hosszú is a film, meg elég unalmas, legalábbis szerintem. Mondjuk én sose rajongtam a hasonló produkciókért, annyira nem kötöttek le, de gondoltam, hátha most változik a helyzet. Nyilván nem egy Tarkovszkij-filmre kell számítani, de fõleg a vége felé volt fárasztó, hogy folyamatosan csak harcoltak, gyakorlatilag nem is nagyon volt cselekmény, ami engem eléggé zavart. Az ismertetõrõl csak annyit, hogy egyrészt téves az, hogy a fõszereplõ a csaj családját sértené meg (legalábbis ha jól vettem ki a filmbõl), másrészt meg vannak nyelvhelyességi hibák ("Japán" melléknévként, vagy "a nõ helyet", ami úgy lenne helyesen, hogy "a nõ helyett"). Úgy tûnik, a Filmbox is elsõsorban a kevésbé minõségi filmeket sugározza, nem is beszélve arról, hogy valószínûleg nekik is megvan a saját szinkronmaffiájuk, mint anno az MGM-nek. Örültem, hogy Szokol Péter hangját végre kevesebbet hallom, erre itt is megjelenik. Borzalmas a nyávogása, az affektálása, én nem engedném szinkronstúdió közelébe ezt az ürgét.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu