A kelletlen sárkány

Bakancslistához adom
The Reluctant Dragon
amerikai családi animációs film, 74 perc, 1941

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Torolt Felhasználo 2016 ápr. 15. - 17:22:33
"The Reluctant Dragon". Elvileg volt DVD-n, valójában úgy tûnik csak az ugyanezen címmel szereplõ rövidfilm szerepel a korongokon.

A történetet szintén valaki külsõstõl vették, nem a Disney sajátja.

Elõször is: EZ NEM EGY RAJZFILM.

A kezdésben bár megemlítik a címszereplõt, de egy élõszereplõs ... reklámot láthatunk, amiben a Disney felhívást tesz közzé hogy tessék õket megkeresni történetötletekkel. Továbbá akad pár rajzfilmes trükk is a'la Roger Rabbit. Közben felhazsnálva az apropót bemutatják a stúdió mûködését/a gyártási folyamatot rajzfilmeknél.

Az elsõ 20 perc ráadásul fekete-fehér.

De azért nem maradunk Rossz Viselkedés nélkül, fõszereplõnk (aki épp eladná Waltnak a címben szereplõ történetet) folyton és jobbára szándékosan meglép a kísérõjétõl (aki amúgy nem végez valami jó munkát), és megzavarja a mûködést, illetve ezáltal késik az idõpontjáról.

Egy idõ után pedig levetítik nekünk a Baby Weems rajzfilmet (elvileg "fejlesztés alatti termék", de tekinthetjük nyugodtan tényleges rajzfilmnek).

Második mini-rajzfilmünk egy Goofey-történet.

Végül csak elérünk a cím szerinti rajzfilmhez is, úgy az 53. percnél (ahol maga Walt Disney is szerepel). Eza 73 percig (The End) ki is tart már, de eléggé átverve érzem magam.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu