A kis gyerekrablók

Bakancslistához adom
The Little Kidnappers
kanadai családi film, 92 perc, 1990

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

A film két árva fiú történetét meséli el, akik végigutaznak az Államokon, hogy útjuk végén eljussanak Kanadába, elhunyt édesapjuk rokonaihoz. Idős, rigolyás nagyapjuk, James MacKenzie (Charlton Heston) veszi őket gondjaiba, aki feleségével (Patricia Gage) és lányával (Leah Pinsent) új-skóciai farmján él. MacKenzie a búr háborúban vesztette el a fiát, ezért képtelen jó szemmel nézni a környék holland lakosságát, így lánya, Kirsten szerelmét, Willem Hooftot (Bruce Greenwood) sem állhatja. A két srác: Davy (Charles Miller) és Harry (Leo Wheatley) azonban teljesen megváltoztatja a kérges szívű nagyapa életét, amikor egy nap azzal a hírrel állítanak be, hogy egy kitett, magára hagyott kisbabát találtak.

Stáblista:

Szereplők

James MacKenzie
Harry MacKenzie
Davy MacKenzie
Willem Hooft
Kirsten MacKenzie
Jan Hooft
Mrs. MacKenzie
Hans Hooft
Tom Cameron

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
lolow 2013 nov. 10. - 14:30:22 Előzmény felh
Aranyoska filmecske
10/10
lmarthy 2013 márc. 26. - 11:17:25 10/10
Egyetértek, ez egy nagyon jó kis film, már olyan régóta vadászom. Meg van nekem videon, csak már nem mûködik a lejátszóm. De múltkor sikerült rögzíteni DVD-re, úgyhogy nagyon örülök neki. Úgy mellesleg a Charlton Heston külön imádom. Szóval mindenkinek ajánlom ezt a jóérzésû kis filmet aki szereti az édes kis történeteket és a gyerekeket.
napraforgó 2013 febr. 23. - 19:15:18
"A két srác: Davy (Charles Miller) és Harry (Leo Wheatley) azonban teljesen megváltoztatja a kérges szívû nagyapa életét, amikor egy nap azzal a hírrel állítanak be, hogy egy kitett, magára hagyott kisbabát találtak."

Hát ez nem egészen így volt - ez címbõl is nyilvánvaló.

Spoiler
A babát a nagyobbik kisfiú találja a tengerparton. Azt hiszik, hogy árva, mint õk, és meg akarják tartani - ha már kutyájuk nem lehet. A babát rejtegetik, nem szólnak róla senkinek, de korukhoz képest megfelelõen igyekeznek ellátni. Persze a dolog kiderül és Harryt, a nagyobbik, 8 éves gyereket gyerekrablással vádolják meg.
felh 2007 márc. 28. - 14:00:44
Szeretem a családi filmeket és jó volt újra látni Charlton Hestont. :)