A Koltai napló 2001-2003

Bakancslistához adom
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető magyar dokumentumfilm, 70 perc, 2004

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A Napfény íze és a Malena után Koltai Lajos "munkássága" úgy tűnik ismét európai vizekre tevődött át, melynek egyelőre utolsó, s talán legfontosabb fejezete a Sorstalanság lett. Az idáig megtett útról, Koltai munkatársai kapcsolatairól vall néhány ismert név, a világ filmművészetének néhány izgalmas egyénisége: Kovács László, Zsigmond Vilmos, Illés György, Vittorio Storato, Robero Benigni, Giuseppe Tornatore, Szabó István, Kertész Imre, Maár Gyula és a nemzet színésze, Törőcsik Mari...
A rendhagyó portré alkotói az Oscar jelölés idején kapcsolódnak be az ismert magyar operatőr életébe. Koltai pályáján az inga – A napfény íze és a Maléna után – mintha megint az európai filmek felé lendülne. A filmben többek között megszólal Kovács László, Zsigmond Vilmos, Illés György, Vittorio Storaro, Roberto Benigni, Giuseppe Tornatore, Szabó István, Törőcsik Mari, Maár Gyula és Kertész Imre.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu