A Konyhafőnök VIP - Terítéken a sztárok!

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar szórakoztató műsor, 150 perc, 2019

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

A népszerű gasztroreality VIP kiadása a 4. szériával és újabb izgalmas fordulatokkal jelentkezik az RTL Klub műsorán. Nem csupán a Michelin-csillagos séfek hírességekből álló csapatai csapnak össze, hanem a séfek is komoly kihívásokkal készülnek egymás számára: a legváratlanabb pillanatokban állíthatják majd be egymást a versenyzők közé főzni, így nekik a VIP-ekkel együtt kell majd ugyanazokból az alapanyagokból minél különlegesebb fogásokat készíteniük.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
Magenta99 2019 dec. 22. - 14:30:20 Előzmény charles58
Én pl. biztos voltam benne, hogy Adrit hozzák ki győztesként. Végig erre volt kihegyezve az egész, folyton őt ajnározták, pedig többször volt rossz, mint jó.
Szerintem Enikőnek és Gábornak kellett volna döntőznie.
2/10
Múltszázadi 2019 dec. 21. - 20:52:01 2/10
Szórakoztató műsor, mint Mounikasó volt anno. Nem is kellett volna a Dóri mellé más, elvitte volna egyedül, végig ő volt a főszereplő, a többiek csak díszletnek voltak ott.
Remélem sok követője lesz a kishölgynek, akik úgyszintén sírással-nevetéssel-földrefekvéssel, de elérik amit akarnak, vagy ha nem megy, legalább megmagyarázzák.
Hajrá Dóri bármi áron, akár más hátán felmászva is: hiszen ez egy verseny! Igazi példakép vagy!
Én nem járnék olyan étterembe, ahol a séf egyébként bonyolult ételeket vagy megfőz vagy nem, nem is nekem szólt a műsor, a séfek miatt néztem, jó látni ilyen profizmust főzés és tálalás terén.
Rácz Jenőnek azért valaki szólhatna, hogy a legnagyobbak általában szerények is. Nyilván azt hozta amit elvártak tőle, de gusztustalan volt, ahogy a semmit erőltette, pedig biztos tudja, hogy aki kiszámíthatlan, mint az ő utolsó versenyzője, aki ennyire hullámzóan teljesít, az nem megbízható, hiába villant néha. Szerepet játszanak a séfek is, de ez egy picit túl lett tolva a Rácz úr részéről.
charles58 2019 dec. 21. - 07:19:22
Nekem már csak egy kérdésem lenne. Kedves RTL klub, van ennél lejjebb?
9/10
nuiii 2019 dec. 20. - 23:17:13 9/10
Hát azért inkább mindenreallergiás Dóri győzzön, mint Adri, aki nem tudom hogy csinálta, de egy percig sem volt kicsit sem szimpatikus még véletlenül és távolról sem. Laci nekem erősebb versenyzőnek tűnt amúgy mindkettőjüknél és Enikő is szépen fejlődött. Gábort is sajnáltam, mikor kiesett, dehát ez van. Néhány versenyzőt pár apró hiba után kidobnak, másoknak meg minden szart elnéznek.
10/10
marisál 2019 dec. 20. - 22:46:05 10/10
Örülök Dóri győzelmének, ma tényleg jó volt, igazi konyhafőnökként irányított, olyan határozott volt, hogy nem lehetett ráismerni, megtáltosodott! Szerintem a nézők nyomására nem merték Adrit kihozni győztesként, nagy lett volna a felháborodás, és bebizonyosodott volna , hogy az egész bunda! Ügyes húzás volt az RTL-től, hogy korrigált, finoman szépítettek! De azért nem felejtjük el, hogy végig nyomták Adrit, hiába vett több száz különórát, Dóri behozta amatőrként! Gratulálok!
olahmiki1959 2019 dec. 20. - 16:50:20
Azon gondolkoztam el, hogy az rendben van-e, hogy - ami minden nap megtörténik - a gyakorlatilag a séfek készítenek el bizonyos ételeket, vagy, legalábbis nagyon sok dolgot megcsinálnak a versenyzők helyett, holott a döntőbe jutás előtt már egyáltalán nem szabadna segíteniük!
Ott kellene állniuk a pultnál, karba font kézzel, és szótlanul figyelni, hogy a játékosok mit csinálnak, és mit tesznek le az asztalra!
Persze, ha ez lett volna a szisztéma a játék alatt, akkor például Dórika már hetek óta nem lenne a versenyben...
Megint egy rossz szájíz, megint egy nagy csalódás, megint egy nagyon bundaízű befejezése egy egyébként vidám, szórakoztató, sikeres műsornak...:)
És az is borzasztó, hogy gyakorlatilag ELŐRE meg lehet mondani az ilyen műsorok végeredményét - lásd, Istenes Bencéék győzelme a Nyerő párosban.
A zsűrit már régen nem érdekli, hogy ki tud VALÓBAN jól főzni, viszonyok, kapcsolatok, ismeretségek azok, amik itt döntenek.
Kár...
AzErzsike 2019 dec. 20. - 16:25:53
Ez szörnyű! Ezek a séfek hogy adhatták ehhez a nevüket! Lehet hogy eddig is volt bunda de ilyen nyilvánvaló még sosem volt!
novatork6 2019 dec. 20. - 15:23:31
Én már azt várom, hogy a séfek főzzenek a Dóri helyett :D
meggy100 2019 dec. 20. - 13:20:27
Sajnálom Enikőt és Gábort is, hogy kiestek a döntő előttt !! Valamelxyküknek kellett volna a döntőben lenniük !! Gábor nagyon jó volt végig egyszer hibázott egy adásban és rögtön kiejtették a séfek !!! Enikő is jól főzőtt, tehetséges, alázatos, mégis kiejtetták !! Ahogy hallottam ugye Adri Kabát Peti focista barátnőka, aki viszont Rácz Jenő séf jó barátja, tehát ezért nyomják Adrit a séfek feltűnően, ahogy szintén feltűnően nyomják előre Dorit, facen megtudtam, hogy Dorit azért segitik ennyire főzéseknél a séfek és látványosan elnéznek neki mindent sokszor főzőtt rosszul durcáskodott lehetetlenül viselkedett mégis mindig őt juttták tovább, most a döntőbe is bekerült érdemtelenül !! Adri legalább jól főz annak ellenére, hogy nagyképű, nem csapatjátékos......szóval előre lehett sejteni, hogy Adri és Dóri döntő lesz, hisz mendkettőt a séfek és Zé is látványosan segitette mindig a többieket meg rögtön kiejtették egy-egy komolyabb hibba utáb, őket nem.....szóval Dóri Rácz Jenő séf kedvesének a nagyon jó barátnője és ezért részesül a séfeknél ekkora kivételezésben !!! Akkora csalás az egész !! A séfek meg Zé is szégyelhetik magukat a látványos csalásért !!! De tudom nem fogják a sok pénz elnézővé teszi őket...van az a pénz ahogy zsirosik a hajuk mondja a mondás, itt is így van....
charles58 2019 dec. 20. - 07:48:25
Tegye föl a kezét, aki más eredményt várt! Egyébként gratulálok a séfeknek, nagyon jó színészek. Már majdnem jól eljátszották, hogy vitatkoznak a második döntős versenyzőről.
King Diamond 2019 dec. 19. - 22:34:33
Szégyen, hogy Domokos Laci nem jutott be még a döntőbe sem, miközben a bejutott 6 versenyzőből legalább(!) háromnál(!) jobban tud főzni, legalábbis ez jött le az adásokból, de valamiért mégis kiejtették (pedig még többször is mondták neki, hogy simán esélyes nem csak a döntőre, hanem a verseny megnyerésére is, emellett végig rettentően szerény, alázatos volt--de hát nem ez számít, ezt már megtapasztalhattuk annak idején Anger Zsoltnál is, akinek simán nyernie kellett volna Dobó Ágika ellenében).
Rettentően nyomják előre Adrit, én most járok a hétfői adásnál, ott egyértelműen őt kellett volna hazaküldeni és nem Sánta Lacit. Mondja itt Sárközi Ákos, hogy ő már annak örült volna, ha rendesen megcsinálja Laci a tésztát. Adri meg mindkét főzésénél vagy túl-, vagy alulsütötte a húst, a tányér fő elemét, ezt bezzeg nem hozták fel annyira hű, de nagy hibának, csak Rácz Jenő világított rá erre többször is a megbeszélésnél, de a harmadiknál már Zé is mondta, hogy meddig fog még rágódni ezen...hát ja, végül is, nem baj, ha ehetetlen (félig/nyers) húst kapunk, ami a tányér fő eleme. Közröhej az egész. Hasonló a helyzet Dórival is, akár helyette is simán itt lehetne Domokos Laci (vagy akár András, Enikő helyett is). A "csalásánál" Jenő jól elmondta, hogy mit gondol erről, de valóban, további következménye ennek nem lett, ami azért mégis csak érdekes. Gordon Ramsay egy ilyen után úgy vágta volna ki a picsába a konyhájából a versenyzőt, meg úgy leordította volna a fejét, hogy ott helyben elsírja magát egy ilyen mimózalelkű Dórika.
Ezek után nagyon remélem, hogy Gábor fogja megnyerni, mert a bent maradt versenyzők közül neki kellene/illene. De hát sajnos úgyis a fentebb is említett valamelyik csaj lesz a nyerő, annyira nyomják őket...
A séfek egymás elleni csatájában eddig 1-1 az állás, először nyert az előbbi VIP-ben Rácz Jenő (Király Petivel), utána pedig Sárközi Ákos, a civil versenyzőkkel (a szintén sokkal antipatikusabb Patrikkal, akit szintén úgy toltak előre, hogy hihetetlen--ott is simán a másik, tetovált srácnak kellett volna nyernie, nem jut eszembe a neve).
9/10
popeszku 2019 dec. 19. - 22:26:52 9/10
És lám lám,íme,tessék.
Magenta99 2019 dec. 19. - 10:09:29
Szerintem, mivel Jenő séf már kétszer győzött, most Ákoson a sor. Majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy a Rókatündért hozzák ki győztesnek. Ez is csak egy olyan álreality, mint a többi, a forgatókönyv és a győztes már az indulásnál megvan.
olahmiki1959 2019 dec. 19. - 09:27:01 Előzmény charles58
Igen, valahogy nekem is állandóan az jár a fejemben, hogy ki a bánat ez a Dóri, hogy gyakorlatilag mindent elnéznek neki, és nyomják előre, segítik, ahogy csak tudják.
Amikor csalt, azonnal el kellett volna küldeni, amikor pedig hibát hibára halmoz, akkor is állandóan mentegetik.
Hogy miért?
Számomra ez a legnagyobb rejtély...:)
charles58 2019 dec. 19. - 07:51:56
Nem akarom védeni Adrit, mert kiállhatatlan nőszemély, de tegnap nem neki kellett volna Gábor mellett állnia a veszélyzónában. "Málenkij" Dóri az első menetben akkorát rontott és olyan tiszteletlen volt Ákos séffel hogy ott azonnal elzavartam volna. Mondjuk, én már a csaláskor elküldtem volna haza. A hármasban már nem is kellene főznie, mert egyetlen "pirosként" már döntős.
9/10
popeszku 2019 dec. 18. - 22:31:47 9/10
És akkor holnap Enikő fog kiesni
Albertirsai repülőjeti 2019 dec. 18. - 09:37:54
Szerintem a Kabát Peti lefizette a stábot, hogy a szőke luvnyáját tartsák bent a végsőkig...
9/10
popeszku 2019 dec. 17. - 20:12:26 9/10 Előzmény olahmiki1959
Szépen megírt forgatókönyv szerint zajlik a műsor,mindig egálban van a két séf csapata,végül pedig kék piros páros kell maradjon.Mindegy ki hogy főz.
omjazmin 2019 dec. 17. - 20:11:50
Borzalmas, hogy lobogó hajjal preparálnak.. arról nem beszélve, hogy a trutyis közlekedő hely balesetveszélyes. Ha megsérül, tuti esélye sincs egyiknek sem.
AzErzsike 2019 dec. 16. - 21:48:08
Műsor keresi a konyhafőnököt. Hát Adriennt már rég ki kellett volna rúgni mert borzasztó konyhafőnök lenne.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu