A kukkoló

Bakancslistához adom
Bedroom Eyes
kanadai thriller, 90 perc, 1984

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A fiatal üzletember egyik éjszaka elmegy joggingolni, s meglátva a gyönyörű lányt - amint a hálószobában vetkőzik - nem bírja megállni, hogy minden nap el ne jöjjön és nézze Őt. Azonban egy éjjel szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, mely abban a lakásban történik, melyet ő folytonosan meglesett. Kukkolásának eredményeként a férfi a rendőrség legfőbb gyanúsitottja.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
The Cortez 2022 okt. 23. - 23:45:36 5/10
„A jó útra tért kurva is kurva” .

VHS-re gyártott kanadai thriller a 80-as évekből. A történet egy paliról szól, akinek a sötétedés utáni kukkolás a szenvedélye meg a függősége (ki gondolta volna?). A film természetesen több szexjelenetet, illetve valamennyi perverz képsort tartalmaz, ám a cselekmény egy gyilkossággal indul be igazán. A főszereplő végig hihetetlenül amatőr módon viselkedik, a rendőrség vizsgálódása leginkább viccesnek, viszont a főhős + a neki segítő pszichiátercsaj nyomozása érdekesnek mondható. Az alapsztori kiváló, a megvalósítás gyenge lábakon áll, a színészi játék nagy részt pocsék, a hunyó motivációja fájóan primitív, a röhejes finálé pedig paródiába hajlik.
3/10
alien1976 2013 aug. 03. - 05:58:26 3/10
A hozzászólás kis mennyiségû SPOILERT is tartalmazhat.
Ez a tipikus egyszer nézhetõ, s hamar felejthetõ alkotás.
Az alapsztori jó, nekem tetszik, de a kivitelezése, tálalása már nem a legmegfelelõbb. A rendõrök munkájának, a gyilkosság felderítésének a bemutatása szörnyû. Ami talán ott jó, az a nagyon okos, túlbuzgó, de mégis szerencsétlen fiatal nyomozónak a karaktere, de azt is sokkal jobban lehetett volna hozni. A sztori vége pedig már inkább egy börleszk, mintsem feszült film. A fehérnemûben késsel rohangáló, visítozó nõtõl kínomban röhögnöm kellett. De az sem volt rossz, hogy totálra kirohangálta magát fõhõsünk, s utána cigire gyújtott. Vagy totál üres az utca, de éjjel pont oda parkol, ahol mgbüntetik.
A zenérõl inkább nem beszélek. A színészi játékot is inkább hagyom.
Egy üdítõ színfoltja volt a filmnek, s az nem más mint a pszichonéni, kedves arca.