A lánclevél átka

Bakancslistához adom
Chain Letter
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 88 perc, 2009

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Hat jó barát egy titokzatos lánclevelet kap SMS-ben és e-mailben. A feladó egy mániákus gyilkos, aki mindenkit levadászik, aki nem továbbítja üzenetét. A fiatalok eleinte nem veszik komolyan a fenyegetést, ám hamarosan saját bőrükön tapasztalják meg, hogy a feladó tényleg nem viccelt ebben a torokszorítóan izgalmas thrillerben, melyben olyan sztárok tűnnek fel, mint Nikki Reed (Alkonyat), Betsy Russell (Fűrész) vagy Brad Dourif (A Gyűrűk Ura).

Stáblista:

Szereplők

Jessie Campbell
Jim Crenshaw nyomozó
Mr. Smirker
Hamill őrmester
Jai Pham

Hozzászólások

Szerinted?
Ciklonka 2019 jan. 11. - 05:28:45
Most akkor ki a gyilkos,és miért ?
Miért van be kötve a feje?
Mi lett a nyomozóval??
Hol a vége ennek a filmnek???
2/10
Péterrrrrr 2017 aug. 12. - 21:12:34 2/10
Ez de gagyi! Húúúú, hát ilyet bárki tud. Bárki.
3/10
stupek2 2016 dec. 11. - 15:34:08 3/10
Mondhatnám a szokásos Horrorra akadva stílusú film. A film nagy része sötétben játszódik, mint általában a horrorfilmek, tehát plazmatévé mindenképpen szükséges hozzá. A zene és a zajok jók, szinte meglepõdök. Van egy jó pár perces mondanivalója is a filmnek, de ezt a film elejére tették. Aki nem emlékszik rá, az a bizonyos mobiltelefon monológ amit a tanár mond az órán. A vérengzéseket pedig átpörgettem, mert gyomorforgató!
Technikailag viszont nem értem. Honnan tudja valaki, hogy továbbküldtem-e a levelét, vagy nem? Hacsak nem hekker is, meg gyilkos is.
Bár a filmben egy szervezetet okolnak akik küzdenek a technikai forradalom ellen, de

Spoiler

a filmnek nincs vége! Azaz vége van, de ugy ahogy elkezdõdött. Elvarratlan szál. Ha megnézed mégegyszer, akkor sem jössz rá!
4/10
gimbiikeeh 2013 febr. 26. - 23:43:52 4/10
része*
4/10
gimbiikeeh 2013 febr. 26. - 23:42:43 4/10
Vegyes érzésekkel töltött el a film megnézése. Tetszett is meg nem is. Volt benne pár izgalmas rész, néha még talán meg is ijedtem. De a nagy részeg unalmas volt. A végét meg nem is nagyon értettem.

4/10
5/10
SandroVM 2013 febr. 17. - 05:20:26 5/10
Mielõtt elindítottam a filmet, jobban be voltam sz@rva, mert tudtam, hogy horror filmet fogok nézni. Ehhez képest az adrenalin szintem majdnem mínuszba torkollott. Van benne egy adag "fûrészes" játékosság, és engem a nyolcvanas évek horrorjaira is emlékeztet, de azt se közelítette meg - ahhoz vagy szenilisnek kellett volna lenni és/vagy több vérre lett volna szükség. Fura, de elrepült se perc alatt az elsõ ötven perc, de azonkívül hogy egy viszonylag nézhetõ, átlagos film, nincs benne túl sok minden. Talán nem spoiler egy horror esetében, hogy sok mindenkit kivégeznek, de körülbelül ennyi történik a film nagy részében, a körítés csak nyomokban kap szerepet. A vége sem tetszett és tulajdonképpen úgy érzem, hogy nem volt egyetlen saját ötlet sem a filmben, más filmekbõl ihletett - de inkább csak átformált - alkotás ez. Mivel lekötött 10/5-öt adtam rá, de szigorúbb koromban most erre biztos nyomtam volna egy 10/3-at.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu