A légikísérő

Bakancslistához adom
The Flight Attendant
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai krimisorozat, fekete komédia, 60 perc, 2020

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Történet arról, hogyan változik meg egy ember élete egyetlen éjszaka alatt. Cassandra Bowden légikísérő a dubaji szállodai szobájában ébred másnaposan, az előző éjszakai buli után. A probléma az, hogy egy hulla hever mellette az ágyban, és fogalma sincs arról, mi történt. A rendőrségtől való félelmében Cassandra úgy tesz, mintha mi sem történt volna, csatlakozik a többi stewardesshez és a pilótákhoz. New Yorkban az FBI várja, és a dubaji tartózkodásáról faggatják. Chris Bohjalian regényéből.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Izabelly febr. 20. 13:20:48 10/10
10/10. A jelek szerint a pasik többsége nem tudja értékelni a sorozatot, ugyebár hisztérikus csajok, de nekem tetszett. Valóban szürreális, de a pszichológiai szimbólumok, jelképek összeállnak, így ismeri meg, és dolgozza fel a főszereplő a traumákat. A fekete humor külön pont.
10/10
Megmondokmindent jan. 05. 17:46:05 10/10
10/10!
Nagyon régen láttam olyan sorozatot, vagy filmet, ami így lekötött volna. A telefonomhoz hozzá sem nyúltam közben (szinte 😅 ).

A zene, a ruhák, a hangulat teljesen magával ragadott.
Nekem nagyon tetszettek a bevágások is, nagyon színvonalas.
A történet maga szerintem nem egy nagy szám, a kivitelezés viszont príma volt.

!!!!! SPOILER!!!

Szerintem remekül mutatta be a főszereplő tébolyát, totális leépülését, függőségét, kétségbeesését, és gyermekkori traumáit a film.
Nekem nem tűntek fel a butaságok- talán már észre sem veszem, annyi butaság van ma már minden filmben :) Egyedül talán a legvégét találtam olcsónak, hogy belecsempészte Miranda a könyvet a zsebébe és azt a vonalat, hogy miért kedvelte meg ennyire és miért akart neki mindenáron segíteni.
Az alap szál nekem nagyon elcsépelt (pénz lopás, bérgyilkos, pendrive-on minden), ha ezt valaki mondja, soha nem nézem meg. Viszont szerintem ezt minden mással nagyon jól ellensúlyozták.
Nagyon megkedveltem a színésznőt. Biztos, hogy keresni fogom más szerepekben is.

És a zene tényleg 100 pontos :)
1/10
NADAL14 2020 dec. 14. - 18:48:24 1/10
hát ez egy 1 fos dramedy mert ez az hbo új kategóriája , első rész után részemről ignorálva:)
7/10
propal 2020 dec. 11. - 20:37:23 7/10
Mindenki atveszi a bevezeto szoveget,de meg senkisem nezett bele,ha Bagkokot ,Dubajnak nezik !?
7/10
blaze86 2020 dec. 05. - 20:36:22 7/10
Olyan "skizofrén" ez a forgatókönyv, kár érte... Izgalmas és ötletes történések váltogatják egymást az abszolút örökségekkel. Pl. a csaj ráéeszmél, hogy nincsenek bizonyítékai, de utána se venné elő a telefonját, hogy lefotózza a bizonyítékokat, csakis telefonálásra használja :D (lehet, az eredeti regény/f.köny 20+ éves??) Amúgy jó a zene és a rendezés/játék is, tényleg kár a hülyeségekért.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu