A lenyűgöző Howard Hughes

Bakancslistához adom
The Amazing Howard Hughes
amerikai életrajzi dráma, 123 perc, 1977

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A film a bogaras iparmágnás-kalandor s mégis rettentő magányos Howard Hughes fordulatos életét mutatja be. A fontosabb eseményeket figyelemmel követve szemtanúi lehetünk, ahogy hollywoodi producerként millárdokat keres, vagy amint tesztpilótaként kockáztatja az életét, és szép lassan a világ leggazdagabb, egyben legbizarrabb remetéjévé válik. A csodálatos Howard Hughes a 20. század egyik legmegragadóbb személyiségének történetét meséli el.

Stáblista:

Szereplők

Howard Hughes
Noah Dietrich
Wilbur Peterson
Katharine Hepburn
Billie Dove

Hozzászólások

Szerinted?
Bubus53 2017 nov. 15. - 15:09:51 Előzmény Segítõ Béka
Szerinted volt egy senki! Egy életrõl - még ha nem is az egészrõl - szóló filmben NEM A VÉGE a lényeges, sokkal inkább az odavezetõ út, pláne ha haláláig tart, mert annak mi érdekes van a végén?
2/10
Segítõ Béka 2011 júl. 20. - 14:50:26 2/10
eléggé unalmas, de nem a film miatt: egyszerûen nem értem miért kell egy ilyen senkirõl filmet csinálni, a dicapriós aviátort se értettem, az is béna film volt, ott már nem is emlékszem a végére, de itt kínlódik a nézõ a fõszereplõvel együtt.
ez 2 pont.
az elõzõ pontozónak nagyon tetszett 10-et adott rá. lelke rajta.

viszont az eredeti filmhíradók bevágása jó volt és ügyes költségkímélõ megoldás, szemben az aviátorral, ahol szgéppel akották meg elég bénára a nagy gépet