A Liga

Bakancslistához adom
The League
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai komédia sorozat, 30 perc, 2009

Értékelés:

28 szavazatból
Szerinted?

A sorozat középpontjában a fantasy futball található. A trófeáért küzdők életében van minden, ami egy nagyszerű vígjáték alapját adja: versenyszellem, bajtársi érzelmek, trükközés és a mindent legyőző nyerni akarás, ami kihat a baráti viszonyokra, a munkára, és a házasságokra.
Pete (Mark Duplass) az örökös liganyertes, aki tökéletesen érzi magát a játék-őrületben. Felesége, Meegan (Leslie Bibb) ki nem állhatja férje foci imádatát, inkább gyereket szülne már. Kevin (Stephen Rannazzisi) sikeres a munkájában, boldog családapa; a ligában elért valamennyi sikerét feleségének, Jenny-nek köszönheti. Az okos asszonyt a Hivatalból is ismert Katie Aselton alakítja. Ruxin (Nick Kroll) a csapat legokosabb tagja, mégsem nyer soha.
A Liga nem csak a sportrajongókat ülteti a képernyő elé, hiszen barátságok, házasságok, munkahelyi viszonyok kerülnek a középpontba, természetesen poénokkal megtűzdelve.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Sonny Crockett 2017 aug. 30. - 13:09:41 10/10
Nekem eléggé bejön a sorozat,bár az igazsághoz hozzátartozik,hogy fantasy függõ vagyok,és az év mind a 365 napján játszom valamelyiket(amikor vége az MLB-nek,már megy az NFL párhuzamosan az NHL-el,majd áprilistól újra MLB).

A poénok is rendben vannak,Taco hatalmas arc(Eskimo Brother :D :D :D),de természetesen ezt is erõsen ajánlott eredeti nyelven nézni,mert a magyar egyrészt szarul van fordítva(waiver wire-sérülések????),másrészt nagyon gagyinak hangzik.
jani-wan 2015 febr. 25. - 00:26:24
Nem is azt írtam hogy jó.
De eleinte voltak benne jó poénok. Sõt még késõbb is elvétve.
pl.
"breast awareness month" :)
Nagyon beteg poén, de akkor is vicces.
1/10
warson 2015 febr. 24. - 22:59:39 1/10 Előzmény jani-wan
Én tudom mi az a fantasy football, mégis borzalmasan gyengének tartom... A színészek is csapnivalók, de ami a fõ probléma vele, hogy egyáltalán nem vicces.
jani-wan 2014 aug. 11. - 11:48:46 Előzmény ceia
"Nincs benne egy jó karakter sem"
Taco

"és nincs benne semmi humoros"
ha azt sem tudod mi az a fantasy football, akkor meg tényleg semmi értelme nézni.
vagy ha talán legalább azt tudnád hogy ki kicsoda, akkor lehet hogy találnál benne humorosat.

Egyébként tényleg nem egy nagy vasziszdasz sorozat.
1/10
ceia 2014 aug. 11. - 03:28:37 1/10
Ez egy vacak. Nincs benne egy jó karakter sem, és a színészek is nagyon hétköznapiak, olyan, mintha valami amatõr kreálmány lenne - hobbiból filmezõ civilektõl, vagy ilyesmi. A története (már ha van..) sem érdekes, és nincs benne semmi humoros. Szerintem ezen egy jó szinkron sem segített volna, de így teljesen nézhetetlen. Ennél még a Hivatal is jobb volt, pedig az is egy kupac digitális szemét. Mondok is egy jobb példát helyette, mert az is tényleg nagyon gáz volt. Na, pl. ennél még a Bob burger falodája is jobb. Azt néha nézem és tûrhetõ, van amikor még humoros is. Louise (a fülekkel) karaktere pedig kifejezetten jó.
junkci 2011 nov. 14. - 21:48:11
Hát ez télleg kész :D ami télleg jó azt lepontozzák :D ami meg hulladék azt fel :D emberek ezt a fos portot nem éri meg megnézni :D csak az IMDb-t
player7 2010 jún. 01. - 20:46:49
Egész jónak tûnik, kicsit elvont:D Jon Lajoie karaktere nagyon nagy:D