A lyukas zászló

Bakancslistához adom
Torn from the Flag
amerikai dokumentumfilm, 2007

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Kovács Klaudia többszörös díjnyertes történelmi dokumentumfilm-trillerje, A lyukas zászló (Torn from the Flag) a kommunizmus nemzetközi hanyatlásáról és az 1956-os magyar forradalom viszonyáról szól. A 96 perces szociopolitikai film az 1945-től 1991-ig tartó időszakot mutatja be, az akkori nagyhatalmak közötti rivalizálást és az 1956-os magyar forradalmat mint a kommunista rendszer későbbi hanyatlásának katalizátorát, mely egyben kiemelkedő fordulópont volt a demokrácia felé vezető úton is.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
hogyis 2010 jan. 31. - 06:08:48
Elképesztõ milyen kincsekre bukkanhatunk teljesen véletlen. Maradt még gondolkodó ember az országban?! Upsz, nem. Akkor be lehet venni a 'készlet erejéig' táblát.
10/10
Péteri Attila Árpád 2009 máj. 11. - 23:15:29 10/10
Gyalázat, hogy az anyaországban nem támogatják a bemutatást. Már rég le kellet volna játszani, valamennyi TV csatornán. Elsõként a közszolgálati m1-en, fõmûsoridõben, este 8-kor, a Híradó után.
Remélem már nem kell rá sokáig várnunk. A NÉPAKARAT dönteni fog, mert az IGAZSÁG legyõzhetetlen!
(P.A.Á.)
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu