A mélység

Bakancslistához adom
The Deep
angol sci-fi, 289 perc, 2010

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Mivel a Föld energiatartalékai kimerülőben vannak, egy Orpheus nevű tengeralattjáró kutatóútra indul, hogy a Jeges-tengerben ritka mikroorganizmusokat gyűjtsön. A hajó héttagú legénysége a legkiválóbb angol, amerikai és orosz tudósokból áll, akiknek a befagyott tenger mélységes mélyén, a Föld legsötétebb táján kell megoldást találniuk a a világméretű válságra. De mi történik akkor, ha valaki vagy valami megelőzi őket?

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
ceia 2013 febr. 03. - 10:58:57
"De mi történik akkor, ha valaki vagy valami megelõzi õket?"
Mi történne, jelentik a kormánynak, az majd intézkedik. Nem túl izgalmas a leírás alapján. Ha csupán felfedeznék az óceán mélyét, és odalent egy ufo-ra bukkannának, amibe be is mennének, az mindjárt jobban hangzana. A Föld kimerülõ tartalékai nem sok izgalommal szolgálhatnak, lássuk be. Egyébként is egy hosszú folyamat, szóval nem sok akció lenne akkor sem. :P
5/10
ICSG 2012 dec. 17. - 22:15:04 5/10
Végül is, megnéztem. Felvételrõl. Így legalább át lehetett tekerni a Film Mánia végtelen reklámait, elõzeteseit és a sok hosszú lelkizõs jelenetet. Ez utóbbít kihagyva, egészen nézhetõ volt. Viszont, ha hibátlan visual effectekre vágysz, ez nem a Te filmed.
AvatáR Gil Maerth 2012 dec. 16. - 09:45:59
Kissé Bioshockos, Alienes a hangulat -valamint egyfajta (érthetetlen) kapkodás jellemzi az ötletkidolgozást...
de attól még nézhetõ. :)