A modern Robinson család

Bakancslistához adom
The New Swiss Family Robinson
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai kalandfilm, 90 perc, 1998

Értékelés:

28 szavazatból
Szerinted?

Jack Robinson (James Keach) Ausztráliában kap új állást. Úgy dönt, hogy nem repülővel utazik, hanem hajóval viszi családját, így a Robinson család hosszú, és kalandosnak ígérkező vitorlásútra indul. Arra azonban nem számítanak, hogy a vártnál jóval kalandosabbá és hosszabbá válik útjuk. A hajót ugyanis egy kalóztól vásárolják, aki velük akarja kicsempésztetni lopott kincseit az országból, amit a nyílt vízen szándékozik visszaszerezni. A nyílt vizen aztán kalózok támadják meg a hajót. Robinsonék el tudnak menekülni, de hajótörést szenvednek és egy lakatlan szigetre kerülnek, ahol nemcsak a kalózokkal kell tovább hadakozniuk, hanem a túlélésért is meg kell küzdeniük az ismeretlen környezetben.

Stáblista:

Szereplők

Sheldon Blake
Anna Robinson
Jack Robinson
Elizabeth Robinson
Shane Robinson
Todd Robinson
Francoise

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
gimbiikeeh 2015 jún. 24. - 12:21:12 10/10
Gyerekkori kedvencem, régen nagyon sokszor láttam. Most megvásároltam DVD-n is. Még mindig nagyon tetszik, tökéletes kikapcsolódás.

10/10
Benedek Petra 2008 okt. 13. - 04:07:32
Itt Carradine már csak egy csöves. Bezzeg még A magányos farkasban, amikor Gucci pulcsiban, pacsulisan harcol Chuck Norrissal, aki ebben a filmben aztán végképp nem egy Steiner Kristóf, és mikor a döntõ összecsapásban, mely kész titánok harca, sõt, 120 %-kal olyanabb, már-már egy Johann Sebastian Bach pittyeg a bunyó alá orgonajátékot, óh, na, azt a filmet mindenkinek látnia kell!

http://csucsuka.blog.hu/2007/04/10/a_maganyos_farkas_hommage_a_chuck_norris

A Robinson család nézhetõ, A magányos farkas kötelezõ!
Emesee 2007 jan. 13. - 21:00:13
Jo ez a film. Egyszer régen láttam, nem tul sokra emlékszek, csak arra hogy angyon tetszett. van több cselekmény ami megmaradt bennem. kár, hogy nem vetitik töbször