A nagy fogás

Bakancslistához adom
The Big Slice
86 perc, 1991

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Művészet és valóság érdekesen viszonyul egymáshoz ebben a krimivel átitatott vígjátékban, amelyben két bukott újságíró megpróbál módszeresen felépíteni egy regényt, amiről úgy gondolják, életük legnagyobb dobása lesz. Mike a bűnözők között vegyül el, Andy pedig beáll kopónak. A dolgok akkor pörögnek fel, amikor Mike taxijának a hátsó ülésén meghal egy tolvaj, ő pedig összeismerkedik a helyi bandavezérrel.
Andy eközben a környék hősévé válik és továbbra is a zsarukkal járőrözik. Mindketten egyre inkább beleélik magukat újdonsült szerepeikbe és már-már túlzottan elkötelezik magukat a választott oldalon, amikor rájönnek: ideje lenne kiszállni és visszatérni a valóságba, amíg nem késő.

Stáblista:

Szereplők

Mike Sawyer
Jenny Colter
Andy McCafferty
NickPapadopoulos

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
4427-28 2018 jan. 12. - 20:24:01 7/10
Vígjéték-krimi-PARÓDIA!
5/10
idõjós1010 2011 dec. 29. - 13:23:19 5/10
Borzasztóan nagy káosz ez a film már a 20. perc után elvesztettem a fonalat, és késõbb csak még távolabb kerültem tõle. Pedig elvileg ez egy rém egyszerû vígjáték harmadosztályú poénokkal.
SPOILER
Az egész két sráccal indul akik könyvet akarnak írni, de a kiadójuk nem vevõ rájuk. Késõbb egyikük belecsöppen egy bankrablásba. Az õ taxijával próbál menekülni a rabló, de persze az egészbõl semmi nem tûnik fel emberünknek, leszámítva azt hogy bankrablás történt a közelben valahol. A zsákmányolt pénzrõl a késõbbiekben szó nincs. Az ipsét pedig kiteszik egy padra. Ezt követõen eljátszanak valami vizimentést, aminek a révén a "hõs megmentõ" bekerül a TV-be és ezt követõen jutalomképp együtt nyomulhat két rendõrrel, akikekkel rögtön elsõre egy a haverjával megrendezett esethez futnak be. No és ami ezt követõen történik már még nagyobb homály mint az elõzmények. A srác valami ékszerekkel meg fényképezõgéppel(?) megy el egy kereskedõhöz, aztán felrohan a haverjához akinek lenyúlja a TV-jét, és visszamegy vele a kereskedõhöz, ahol egy ex osztálytársa megveszi azt a TV-t a boltostól. Ezt követõen újra elõkerülnek az ékszerek, és a csajjal(ex osztálytárs) elmennek valami bûnözõbandához ahol elviekben le akarják passzolni a cuccot, de hirtelen drogügylet lesz az egészbõl, és megint jönnek a rendõrök. Hatalmas lövöldözés, és mégnagyobb káosz az én fejemben. Ez KB a 30. percnél van, ahol másodjára is kikapcsoltam az egészet.
SPOILER VÉGE
Ha valaki lesz olyan bátor, és végignézi ezt a filmet egyszer, akkor az legyen olyan kedves és próbálja már meg elmagyarázni nekem hogy a fent leírt események közt hol vannak az összefüggések. Elõre is köszönöm.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu