A Nő háromszor

Értékelés:

52 szavazatból
Szerinted?

Közkívánatra tért vissza újra az ATV képernyőjére a "Nő Háromszor". Ennyi szünet után viszont egy hetente 50 percben jelentkező szórakoztató műsornak is változnia kell. Ezt a korábbi ígéretüket pedig annyira komolyan veszik a csatornánál, hogy a műsorvezető Csisztu Zsuzsán kívül nemcsak a vendégek, hanem - három hetente - a két kérdezőtárs személye is folyamatosan meg fog újulni. Kiválasztásukat persze továbbra is az eltérő karakter és stílus fogja befolyásolni. Tehát, vasárnap esténként itt az ATV-n, még mindig a természetes szépség, a magától értetődő humor és a született elegancia dominál. A többit majd úgy is meglátják!

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Qksika 2016 okt. 10. - 13:35:22 1/10 Előzmény Sashalmi Zoltán
De, Csisztuval menne, ha lenne, de nincs. Úgy tûnik egyelõre szünetel a mûsorgyártás, ismételik a régieket, olyankor elõfordul Ábel Anita is. Tegnap este pl. Csisztuval ment az 1916. június 6-i adás ismétlése.
Egyébként azt ígérte az ATV, hogy megújulnak olyannyira, hogy Csisztun kívül nemcsak a vendégek, hanem - három hetente - a két kérdezõtárs személye is folyamatosan meg fog újulni. Eddig nem sikerült a nagy megújulás, csak az ismétlésekig jutottak.
Sashalmi Zoltán 2016 okt. 01. - 12:21:02
Hol van már a Csisztu,már régen nem vele megy a mûsor!
tortura 2016 aug. 26. - 14:49:52
Khm... ez mind szép és jó. De hogy jön ez ide? A nõ háromszor topikjába? Mert szerintem te a Ridikülrõl beszélsz.
tortura 2016 aug. 19. - 18:15:47
Sajnos én is ezt tapasztaltam, hogy ez a valaha volt csinos, intelligens, szolid, távolságtartó nõ úgy produkálja magát néha, mint egy ötéves hülye gyerek, aki figyelemre vágyik. Az arca meg.... elképesztõ, ahogy kinéz. Valamit csináltak vele az tuti, mert szerintem õ biztosan szépen öregedne. De hát be kell avatkozni mindig a természet rendjébe..
A vendégek érdekesek voltak. Annak meg külön örülök, hogy Csisztu Zsuzsa vette át Ábel Anita helyét. Semmi bajom Anitával, de szerintem ez így jobb.
1/10
521478963 2016 máj. 26. - 22:29:22 1/10 Előzmény tortura
Lehet, hogy ugyanaz volt a plasztikai sebésze...
tortura 2016 máj. 10. - 11:23:04
Csak a legelsõ másodperceket láttam... Szegény Balázs Klári már pont olyan, mint Maria Genorazzo.... Az isten barma, jól elcseszték a mûtétjét.
tortura 2016 ápr. 27. - 15:07:28
Igen, volt két kérdezõ még: Gregor Bernadett és Marjai Judit.
Igazándiból sok jelentõségük nincs, eddig sem volt, hiszen a mûsorvezetõ vitte a vezérvonalat eddig is. Szerintem inkább csak azért hívtak még meg két nõt pluszban, hogy olyan nagyon baráti, klubhangulat legyen (ahogy Miki is írta). Ha csak ketten lennének a stúdióban, talán túl bizalmas, meghitt, intim lenne az egész. Én ugyan nem bánnám... De nem tudok a szerkik fejével gondolkodni.
Nagy1A 2016 ápr. 27. - 12:18:01
Kedves Törölt Felhasználó, nem lehet üzit küldeni, letiltottad?? Egy ncoros programmal kapcsolatban szerettem volna kérdezni, de a neved nem aktivizálódik. Azóta megoldottam, de rengeteg helyen néztem azóta is, de csak tavalyi hszeket találtam, már azt hittem kivonultál a közösségi világból, de látom jól megvagy!!!
4427 2016 ápr. 26. - 19:07:40
A PORT.hu háromszor (OFF és UFF!)

Háromszor írtam a PORT.hu-nak, hogy tegyenek fel egy hiányzó, új - és kitûnõ - lengyel filmet.
Választ nem kaptam, a filmet nem tették fel.
Szerintetek, hogyan/kinél lehet esdekelve kérelmezni, hogy az adatbázisuk egészítsék ki?

P.S.: Mivel a film rendezõjének van külön topicja, bánatomban oda tettem fel a filmet.
http://forum.port.hu/viewtopic.php?topic_id=61997
tortura 2016 ápr. 26. - 13:58:05
Megbocsátok..... de csak azért, mert öreganyádnak szólítottál.
Az RTL Klub akkor mégis csak elegáns volt - minden mocskolódás ellenére - , mert mikor bejelentették, hogy Anita ezentúl a TV2-n folytatja pályafutását, sok sikert kívántak neki a továbbiakban és azóta sem froclizták. Igaz, nem is láttuk azóta ott (vagy csak én nem).
Szerintem adjunk még Zsuzsának idõt. Végül is õ eddig "szigorúbb" mûfajokban volt jártas. Ilyen könnyed, laza csevegést õ még nem vezetett. Annak idején a Tények, a Mokka, majd a Digi Sportnál azért szigorúbb keretek vannak, nem annyira klubjellegû, barátnõs, lazulós hangulatú mûsorokat vezetett. Én még várok pár adást, mire véleményt mondok.
Sajnálom, hogy pont Enikõrõl maradtam le. Õ lett volna egyedül szimpatikus a három közül. Patakitól a falra mászom, Markossal meg már annyi beszélgetést láttam, hogy már elvesztettem az érdeklõdésemet iránta.
olahmiki1959 2016 ápr. 26. - 01:13:28
Elnézést, hogy a nicknevedet hosszú úval írtam.
Utólag vettem csak észre...)
olahmiki1959 2016 ápr. 26. - 01:12:06
Az elsõ vendég Détár Enikõ volt.
Nekem, veled ellentétben - de hát azért vagyunk itt, hogy a véleményeinket ütköztessük - kicsit csalódás volt Csisztu Zsuzsa mûsorvezetése. Megmondom, miért.
Csisztu nagyon profi, nagyon felkészült, hihetetlenül jól, gördülékenyen fogalmazva beszél, rutinos mûsorvezetõ, és talán pontosan ezért, nekem túlságosan steril volt, kimért, távolságtartó, hibátlan, nem beszélgetõpartnereknek tekintette a vendégeket, hanem riportalanyoknak, nagy papírlapokról olvasta fel nekik a kérdéseket.
Az általam nem különösebben kedvelt Ábel Anita nekem sokkal közvetlenebb volt - a manírjaival, sutaságaival együtt -, beszélgetett, csevegett a vendégekkel, a stúdióban egyfajta klubhangulatot sikerült kialakítani, úgy érezhette a nézõ, hogy barátnõk, vagy egy baráti társaság beszélgetéseit nézi.

Még egy dolog, amit észrevettem, és amit talán érdemes megemlíteni - a mai médiaviszonyokra teljesen jellemzõ mozzanat.
Egyetlen egy szóval nem említették meg a felvezetõben, hogy Ábel Anita helyett ezentúl Csisztu Zsuzsa fogja vezetni a mûsort, Anitának minden jót kívánnak a további munkájához, Csisztunak pedig sok sikert az ATV-n való szerepléséhez.

Két emberi mondat, tudod, kedves Tortúra, ami nem kerül semmibe, csak éppen azt jelentette volna, hogy nem automaták dolgoznak a csatornánál - és nem csak ennél, hanem bármelyiknél -, hanem érzõ lelkû, intelligens emberek.
Na, ez az, ami mostanában teljesen hiányzik a médiából, néhány emberi szó, vagy egy gesztus, ami azt jelezné, hogy megbecsüljük a munkatársainkat, és megköszönjük nekik, ha évekig velünk dolgoztak.

Tudom, hogy naiv vagyok, a mai világ sokkal keményebb és ridegebb annál, hogy helyük legyen benne az emberi érzéseknek...
tortura 2016 ápr. 25. - 20:36:52
Örömmel láttam, hogy Csisztu Zsuzsi vezette a mûsort. A vendégeknek már kevésbé örültem (Pataki, Markos). Igaz, a legelsõ vendégrõl meg lemaradtam, nem tudom, ki volt.
tortura 2016 ápr. 17. - 19:56:52
Nem tudom a válaszokat. Ezeket a kérdéseket a szerkesztõknek kell feltenned. Jó esetben õk tudják a válaszokat, ha õk sem, akkor nagy baj van.
tortura 2016 ápr. 04. - 19:51:47
Jav: bizonyára nehéz vele élni, vagy fordítva: nem könnyû.
tortura 2016 ápr. 04. - 17:28:45
Hát rossz hírem van (számodra). Felül kell bíráljam a korábbi véleményemet. Amit Tallósról írtam, az úgy igaz, nem kedvelem most sem. Látom, még mindig a szép fogsorával hódít. Viszont megnéztem a neten az ominózus adást.
Kósa L. Adolf egy felfuvalkodott, öntelt, egoista, kiállhatatlan pasi. Szerintem lelki zavaros is, azt próbálja a pökhendiségével és a (látszólagos) magabiztosságával leplezni. Mondjuk kinézetre full alkesznek is tûnik, de ez az õ magánügye, nekem nem fáj. Tallós Rita azért kérdezte, amit kérdezett, mert régóta köztudott, hogy Adolfkánk egy MLM-rendszerû, piramis játékra emlékeztetõ bizniszben utazik. No persze õ a piramis csúcsán helyezkedik el, így mocsok jól él. Vannak, akik hordják alája a téglákat, mint az ókori rabszolgák. Nos, mindig mindenhol ugyanezeket a sablonokat, panel mondatokat hadarja el. Hogy sikeresnek tûnjék, csodáljuk, irigyeljük õt ezért.
Nekem meg inkább módfelett ellenszenves lesz emiatt. Meg azért is, mert láttam már pár mûsorban, senkivel nem tud kulturáltan vitatkozni. Páran már kihívták vitára, akik nem hisznek az MLM-rendszerében, de mindenkit leugatott. Engem még azért is irritál, ahogy a családjával viselkedett. Szóval kicsit sem sajnálom, hogy a gyerekei nem tartanak rá igényt. Gondolom, Fonyó Barbara remekül neveli õket, nincs szükségük erre a felfuvalkodott hólyagra. Az meg aztán feltette az i-re pontot, mikor megkérdezték tõle, hogy nehéz-e vele együtt élni, erre valami olyasmit mondott, hogy bizonyára nem. De ha mindenki azt csinálja és úgy és akkor, ahogy õ mondja, akkor minden OK. Na, az én szótáramban ezt hívják helyi kiskirálynak vagy szimplán zsarnoknak.
tortura 2016 márc. 26. - 15:40:56
Nem láttam ezt az adást, de tökéletesen el tudom hinni. Tallós Ritát mindig is jellemezte egyfajta pikírtség. Nem tudom, hogy a betegsége vagy a mellõzöttsége lehet-e az ok. Jó pár éve (mikor még szerepelt a Jóban, rosszban sorozatban is) láttam egy Hal a tortán adást. Hát, ahogy ott is viselkedett azzal a francia mûsorvezetõvel... Irtó tuskó volt, de azt hitte, hogy õ most nagyon karakán és nagyon jópofa. Számomra is kiábrándító volt.
Tényleg, a förtelmes fogsorát megcsináltatta már? Mert nekem a hideg futkosott a hátamon, ha kinyitotta a száját. Ungár Anikót viszont kedvelem. Lehet, hogy azért majd utólag megnézem a neten az adást.
romantika5 2016 márc. 20. - 16:35:08
Krizsó ettõl színvonalasabb mûsort érdemel. Jakupcseknek is hosszabb lélegzetû kell. Endreinek, és Pataki Áginak való.
atticusworld 2016 márc. 14. - 09:15:59 Előzmény tortura
Tulajdonképpen a mûsorvezetõn kívül nem látom, miért kell a két kanapé koptató... Olyannak tûnik, mint szex közben a herék: jelen vannak ugyan, de különösebb szerepük ott nincs.
Pardon a hasonlatért - kicsúszott...
atticusworld 2016 márc. 14. - 08:58:43 Előzmény tortura
A bugris Pataki Ági - hát ez nagyon találó. Hahaha.
Összes hozzászólás