A pho íze

Bakancslistához adom
Smak pho
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német-lengyel filmdráma, 84 perc, 2019

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Long, a szelíd vietnami szakács Varsóban él kissé koravén, Maja nevű tízéves lányával. Az étteremben, ahol dolgozik, az egyik közkedvelt fogás a vendégek körében az ő pho levese, de amikor főnöke eladja a helyet egy ambiciózus fejlesztőnek, aki különféle ázsiai ételeket akar felszolgálni, Longnak alkalmazkodnia kell. Eközben Maja ragaszkodik elhunyt lengyel anyja emlékéhez, és fél, hogy apja elfelejti anyját, mert egy csinos szomszédasszony felé kacsingat, aki az övékével szembeni épületben lakik. Mivel Longot teljesen leköti, hogy alkalmazkodjon az új igényekhez, nem veszi észre lánya aggodalmainak jeleit, de Maja lázadó személyisége és meghitt kapcsolatuk mégis hamarosan ráébreszti arra, hogy ő maga is változtasson. Kedves történet a szerelemről, a félreértésekről és a finom ételekről.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu