A remény érintése

Bakancslistához adom
A Touch of Hope
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 84 perc, 1999

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Dean Kraft (Anthony Michael Hall) már gyermekkorában felfedezi különleges adottságát, hogy képes kézrátétellel gyógyítani, de megfogadja, hogy kivételes adományát csak vészhelyzetben használja. Ám ahogy Kraft megbékél erejével, egyre gyakrabban szembesül a modern orvostudománnyal szemben felmerülő kételkedésekkel. Mikor egy természetgyógyászatban kételkedő doktornő kómába esik, Kraft esélyt kap, hogy bizonyítson.

Stáblista:

Szereplők

Dr. Neil Bachman
Lily Keyes
Rochelle Kraft

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
jeffero 2010 dec. 19. - 16:05:44 10/10 Előzmény feeco
Szerintem pedig nagyon klassz, értékes film, különösen a vége tetszett. A film eleje alapján, amikor csak kísérletezgettek, gondolhatod azt amit írtál, akkor még annyira nem érezte át a gyógyító képességét Dean Kraft, ill. kereste önmagát, mert mellette még megvolt az eddig megszokott munkája, és a barátnõjével sem találta meg a közös hangot.

Azoknak biztos tetszeni fog a film, akik Anthony Michael Hall-t láthatták és megszerették a Holtsáv sorozatban, mondhatjuk, hogy ez a film is azt a stílust képviseli, bár talán több is ennél, a dráma vonal miatt, a sorozat meg ugye eltér ettõl, mivel az azonos címû Stephen King mûre épül.
1/10
feeco 2010 máj. 28. - 23:20:50 1/10
szemfényvesztõknek, kóklereknek és hiszékeny, buta embereknek különösen ajánlott..
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu