A Rolling Stones története

Bakancslistához adom
Crossfire Hurricane
15 éven aluliak számára nem ajánlott angol-amerikai dokumentumfilm, 111 perc, 2012

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

2012-ben ünnepelte megalakulásának ötvenedik évfordulóját a legendás rockbanda, a Rolling Stones. A dokumentumfilm bemutatja azt az utat, amelyet az együttes bejárt a bluestól a rockzene csúcsáig, a londoni klubtól a globális hírnévig. Az eddig még nem látott dokumentumok és anyagok mellett új interjúkat láthat a néző, csakúgy mint részleteket különféle fellépésekről. A film cenzúrázatlan betekintést nyújt a Rolling Stones világába. A címet az együttes Jumpin' Jack Flash című 1968-as számából kölcsönözte Brett Morgan rendező.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
perry 2013 ápr. 18. - 07:34:48
A kor, két mára már ikonná vált együttese a Beatles és a Rolling Stones közül az utóbbi volt az aki korai szakaszában blues-, rhythm and blues-, country- és rock and roll- számokat is énekeltek, szereztek.
A repertoárjuk az évek során újabb stílusokkal bõvült mint : reggae, funk, disco, country, folk, soul, pszichedelikus rock, mondhatni képesek minden stílusban megszólalni és izgalmasat alkotni.
Már ugyan ritkán de még turnéznak is és beválasztották õket a világ 100 legjobb elõadója listán a megtisztelõ negyedik helyre.
Rolling Stones õrülteknek szigorúan kötelezõ!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu