A sors könyvei

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott brazil romantikus vígjáték , drámasorozat, 115. rész, 44 perc

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Pessanha a szállodába megy Diogót megkeresni, ám a rendőrség lecsap rá. A rendőrfőnöknek azt állítja, hajlandó feladni a megbízóját, és beszámol arról, hogy Diogo rendelte meg Paloma meggyilkolását, valamit a kokain becsempészését Marcos szobájába. Diogo rájön, hogy Gisele mindenről tájékoztatja Marcost. Úgy tesz, mintha Görögországba utaznának, és csak útközben közli Gisele-vel, hogy tud az árulásáról, és nem Görögországba viszi, hanem a pokolba. Diogo megkötözi Gisele-t a kiadó teakonyhájában, és lelocsolja benzinnel az irodákat. Az a szándéka, hogy felgyújtja a kiadót, amikor már mindenki beért dolgozni.

A műsor ismertetése: Az élet maga a csoda, ám hogy mennyire értékes, csak akkor jövünk rá, amikor veszélybe kerül. A sors úgy rendeli, hogy Paloma (Grazi Massafera), az egyedülálló anya leleteit összecserélik egy halálos betegével, a gazdag könyvkiadó Albertóéval (Antônio Fagundes). Mindkét embert sokként éri a téves hír, és hirtelen mindketten teljesen más színben látják az életüket. Alberto újra életre kel, míg Paloma úgy dönt, hogy minden pillanatát kiélvezi a hátralévő idejének. Bár a dolgok tisztázódnak, Paloma és Alberto sorsa örökre összefonódik.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Paloma da Silva
Ramon Madeira
Mariana Prado Monteiro
Diogo Cabral
Alice da Silva Madeira
Alberto Prado Monteiro

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Zsu2002 2022 júl. 17. - 09:51:25 1/10
Ritka unalmas rossz sorozat.