A szerető

Bakancslistához adom
When Will I Be Loved
amerikai filmdráma, 81 perc, 2004

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Vera gyönyörű, intelligens lány, aki szemérmetlenül falja a férfiakat. Az utcán választja ki "áldozatait", akikkel a lakásán tölt el pár kellemes órát. Ezeket az együttléteket, s a barátjával, Forddal töltött perceket is videóra veszi. Ford mindenből pénz szeretne csinálni, így kapóra jön az idősödő olasz médiamágnás ismerettsége, aki megőrül Veráért: 100.000 dollárért felkínálja Vera testét. Már csak Verát kell meggyőznie, akinek viszont más tervei vannak.

Stáblista:

Szereplők

Vera Barrie
Hassan Al-Ibrahim Ben Rabinowitz
Ford Welles

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Singaporeflash 2009 aug. 31. - 21:52:12 1/10
Kritikan aluli. Indoklas: prozai, pokhendi rendezoi megkozelites, mely eletszeru akar lenni, de ehelyett szimplan unalmas es lapos. Dogunalom. A tortenet tul egyszeru. Nyamvadt egy film. Neve Campbell helyeben ehhez nem adtam volna a nevemet semmilyen formaban.
Viszont elaludni jol lehet rajta. A jo szandek vezerelt, mikor ide irtam, hogy megmentsek nehany embert ettol a filmtol, altalaban csak olyan filmekhez irok, amik tetszenek:-) De ez veszelyes fajta: amolyan "fuggetlen filmes" kontosbe burkolt alertelmisegi plasztikgagyi. Lefogadom, hogy a szakmabeliek kozott (neves filmkritikusok) volt, aki meltatta. Ujjuj! Nnnna, most jol megbosszultam ezen a filmen, hogy vegigneztem abban a tevhitben, hogy valami erdekes fog kisulni belole:-)
balaban 2009 máj. 01. - 23:19:31 Előzmény Vadrenalin
A rendezõ (ismert filmíró) talán elsõ önálló rendezése. Tyson azért is érdekes, mert bár ez a filmje az IMDB nézõi szerint bukás, 2008-as Tyson c. dokfilmje nagyon magasan áll.
Neve Campbell elsõ filmje a majdnem százból, ahol meztelenül látható (eddig ugyanis szerzõdésben kötötte ki, hogy nem lehet teljesen meztelen.) Mivel elkéstem, csak az utolsó, zuhanyos jelentben volt (valóban szokatlanul szemérmesen) meztelen.
Nem tudom, mikor ismétlik...
7/10
Sadenal 2008 nov. 21. - 17:22:40 7/10
Hát hol is kezdjem...Érdekes sztori, a zene eléggé idegesítõ, és csattanós a vége. Nem értettem Neve Campbell mért lett ilyen gonosz..
Vadrenalin 2008 nov. 20. - 16:22:36
Én láttam, de így is zsákbamacska. Fura egy film, leginkább Robert Altman stílusa jutott róla eszembe. A történet alig több, mint amit az ismertetõ leír, viszont az itt felvázolt szitu csak kb. a film felénél áll össze az addigi kis részletekbõl. Szóval az elsõ fele leginkább egy játékos mûvészfilmre hajaz, amiben felbukkan egy csomó magát játszó celeb (talán ezért is jutott eszembe Altman), Daryl Hannah-tól Mike Tyson-ig, a második részben viszont már van egy kevés történet, valahol a krimi és a dráma határán. Én kevés lassú filmet szeretek, de valahogy ezt a hosszú üresjáratok és minden egyéb hibája ellenére tudtam kedvelni, de talán csak mert jó hangulatban talált el.
Dia 2008 okt. 25. - 23:56:41
Ha nem láttátok,nem nézem meg!Zsákbamacska?
Dia 2008 okt. 25. - 23:55:14
Látta már ezt a filmet valaki,kedveskéim?