A színfalak mögött

Bakancslistához adom
Studio 60 on the Sunset Strip
amerikai filmsorozat, 2006

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

A sorozat egy késő esti szkeccs-show színfalai mögött játszódik, ahol minden egy csapásra összeomlik, s ahol a teljes fejetlenségben elszabadul a pokol. Már csak két fiatal, tehetséges író mentheti meg a helyzetet.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
vajka 2008 aug. 22. - 00:23:49 9/10
Vicces jelenet Jay Leno show-ban:
http://www.youtube.com/watch?v=aqknzTe1Nxo

Akik kevésbé beszélnek angolul: az elején Matthew elmondja, hogy a show többet érdemel, mint egy klipet, inkább élõben mutatja be és hogy ez a show vicces, de ugyanakkor nagyon komoly is. Ekkor hívja be Bradley-t. Miután Jay Leno bemondja, hogy Action!, Matt közli, hogy ideje mennie.
Hogy bírták megállni, hogy ne nevessenek? :) OK, tudom, színészek, de akkor is. :)
9/10
vajka 2008 aug. 14. - 20:58:25 9/10
Most néztem végig dvd-n. (Persze nem egyszerre :)) )
Nagyon jól sikerült. És bár lezárták a karaktereket viszonylag úgy, hogy megnyugodva lehet tõlük búcsúzni, láttuk már, hogy ezeket a történeteket lehet tovább húzni. És maga a hozzáállás, a nyelvezet, a tartalom, szerintem elképesztõen jó, provokáló, elgondolkodtató, nagyon szívesen néztem volna ebbõl többet... Nagyon sajnálom, hogy nem így történt.
Ami meglepett, hogy Matthew Perry a végére már nem is Matthew Perry lett nekem, hanem Matt Albie. Nem vártam ezt sem tõle, sem magamtól, hogy ennyire elszakad a régi karakterétõl.

Egyébként az, hogy egy évad volt, nem bukás az amerikai tévében, ahol szó szerint százasával mérik a különféle-fajta sorozatokat. A bukás, ha idõ elõtt levesznek, amikor pedig már megvolt az éves terv. Kisebb siker, ha nem teljes évadot vesznek meg, hanem csak mondjuk 6 részt. Az egy évad, az már közepes sikernek számít.
Én azért örültem volna ebben az esetben egy nagyobb, sõt egy igazán kiugró sikernek... Kár, hogy nem így lett.
9/10
vajka 2008 aug. 08. - 15:54:57 9/10
Sajnos vége. Drága volt és nem fogadták túl jól. Amerikában azt hiszem kevesebb az önirónia, mint itthon, Európában.
A végére összevágott klipek:
http://www.youtube.com/watch?v=rsUnnplaH5o -
http://www.youtube.com/watch?v=1kWIQ8sLTxE
9/10
vajka 2008 aug. 08. - 15:40:42 9/10
Épp most néztem meg az elsõ 4 részt DVD-n. Szerintem marha jól sikerült! Érdekes világ, amirõl az átlagember nem nagyon tud, érdekes karakterek, akik lekötnek, és akikre kiváncsi vagyok, hogy mi lesz benne, van benne érzelem, üzlet, jó és rossz, szerintem jól sikerült.
Én Matthew Perry miatt néztem meg (én is követem, mi van velük, és itt gyûjtöm is az infokat: jobaratok.blog.hu), sikerült ugyan szerintem tök másnak lennie, mint Chandler, ugyanakkor valahogy keveselltem a színészi játékot tõle. Túlságosan fapofa végig. Azért továbbra is nagyon kedvelem. :)))
borcsi 2007 aug. 28. - 19:09:36
ez egy olyan sorozat amiröl csak jót olvastam, de nekem az elsö 2 rész alapján nem tetszett:S
friendsfan 2007 júl. 14. - 00:02:42
Ez egy zseniális show! Nálam a Top 5-ben van. (mellette a Nip/tuck vagy a Lost is megtalálható, nem tekintve a szitkomokat) Aki ismeri a West Winget az ismeri Sorkint. Én jobban szeretem az S60-at, elismerem a WW lehet, hogy jobb, de nekem itt a téma jobban fekszik. Perry-Whitford? Ki nem néztem volna belõlük, hogy ilyen párost alkotnak. A harmadik nagy kedvencme meg Jordan McDeere, Amanda Peet jézusom ilyen szép nem volt a Jack és Jill óta. Illik hozzá a szerep. Bármikor megnézek egy részt csak sírni tudok, hogy vége. Az NBC-nek nem hozta a megfelelõ nézettséget, és még nagyon drága is volt. De kéremszépen hát nem érte meg? Nálam mindenképpen a legjobb 2006/07-es sorozat...
rory1988 2007 jún. 16. - 20:22:34
Én is nézem minden héten.Én is azért kezdtem el nézni mert játszik benne Matthew Perry és betegesen szeretem a jóbarátokat:).nekem nagyon tetszik minden szereplõ aranyos és szerintem vicces is:):)csak ajánlani tudom mindenkinek:):)